Krásný nový rok 2024!

Dnes je poslední den roku a já bych vám do něj chtěla popřát hlavně zdraví! Protože to ostatní už přijde samo.

Poslední měsíc roku to na mě všechno nějak dolehlo a já se cítila bez potřebné energie, takže jsem se rozhodla si dát trošku pauzičku.

Dcerka začala od září chodit do školky a ačkoliv to ze začátku vypadalo nadějně, většinu času byla spíše doma s nemocí než ve školce. Nutno podotknout, že je teď v tom správném věku mezi druhým a třetím rokem, kdy prostě musí dělat všechno po svém a autoritu moc neuznává… lahůdka na druhou. A samozřejmě nás doma její dotáhnuté bacily ze školky několikrát na podzim oddělaly, naposledy teď o vánočních svátcích, takže jsme si toho celkově moc neužili.

Prozatím si prodlužuju rodičovskou ještě i na příští rok, abych mohla pracovat na part-time z domova a mohla tak případně být s malou doma, až si zase dotáhne bacila. Přitom jsem si říkala, že máme všichni imunitu docela slušnou… hlavně tady na karvinsku, ale jako by se po covidové pandemii všechno zhoršilo.

Neměla jsem tak v prosinci ani moc chuť na čtení nebo blogování, ani příspěvkům na Knižním vesmíru jsem moc nedala. Takže pevně doufám, že s příchodem nového roku zase tu chuť objevím, abych mohla přinášet různé knižní zajímavosti a novinky. Knihovnu mám přece jen pěkně zásobenou, k Vánocům jsem dostala i nový knižní zápisník, který bych tentokrát chtěla zaplnit a dokonce jsem si pořídila i nějakou digitální verzi zápisníku, tak uvidím, jestli se mi podaří to vše rozchodit… Navíc jsem díky Meghan dostala také 3 měsíce zdarma na Klub Audiotéky a několik knih mě tam zaujalo, tak možná konečně zabrousím i do tajů audioknih. Určitě pak o všem poreferuju.

Odchod letošního roku tedy pořádně oslavte a do toho nového vkročte tou správnou nohou!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..