Vánoční knižní hop – přihlášení

Blíží se nám konec roku a ačkoliv jistě ještě čekáte na vyhlášení vítězů z poslední soutěže – nebojte se, budou – dáme si po delší době HOP z mé dílny, o který jste si sami psali.

Jaká jsou pravidla:

+ Tento linkovač slouží POUZE pro bloggery (a autory knih, pokud mají zájem se zapojit)! Čtenáři dostanou svou šanci až při začátku hopu.

+ Do linkovače dejte link na váš blog, POUZE název svého blogu (stránky), do závorky pak, jestli se jedná o CZ nebo SK soutěž nebo obojí – (CZ), (SK), (CZ & SK). Usnadní to tak čtenářům soutěžení.

+ Přihlašování je spuštěno ode dneška do 5.12.2013. Pak se linkovač uzavře.

+ Po přihlášení si vezměte obrázek hopu (nahoře), který MUSÍTE mít uveřejněný v bočním menu blogu a který by měl odkazovat na váš příspěvek. Samozřejmě tento příspěvek zatím nemáte, takže si do menu uveřejníte pouze obrázek. Později z něj pomocí tagů <a href=“přímý_link_na_váš_příspěvek„><img src=“adresa_obrázku“ width=“80% /></a> budete na příspěvek odkazovat.

+ Pak si vezmete link, který uveřejníte pod svůj příspěvek do hopu (pod váš text), aby mohli čtenáři odhopkat na další blog. Pro ty, kteří nemají zkušnosti s linky – pro uživatele Bloggeru/Wordpressu je to buď první nebo druhá tabulka (ten dáte do HTML kódu stránky, v Bloggeru je to Upravit HTML, nezapomeňte smazat ten komentářový tag)./p>

+ Pokud jste z toho kódování zmatení, nevadí. Můžte jednoduše v den začátku odkázat na můj hopkací příspěvek (tedy ten uveřejněný 6.12.2013, ne tento, tenhle slouží pro vás).

Takže repete: Přihlásíte se, vezmete si obrázek, vezmete si link

+ V příspěvku, který uveřejníte 6.12.2013 (!) odkážete na můj blog, jakožto na pořádajícího.

+ Pravidla soutěžení si stanovujete sami. Je mi jedno, co si dáte jako podmínky a je mi jedno o jaký druh knihy se bude soutěžit. MUSÍ to ale být kniha. Pokud chcete ke knize něco přidat, jak je libo. Může se soutěžit i o více knih. Tohle nechávám na vašem uvážení.

+ Příspěvek uveřejníte 6.12.2013. V ten den začíná soutěžení a končí 22.12.2013.

+ Jméno výherce – či výherců – zveřejníte na svém blogu do 26.12.2013. Samozřejmě pokud nebudete moci dodržet termín, nikdo vám hlavu neutrhne.

Budu ráda, když se ke mně přidáte a uděláte na Vánoce radost svým čtenářům!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Ewril napsal:

    Ahoj Syki, jsem z toho linkovače celá nějaká zmatená. Knižního hopu se účastním poprvé v životě a vůbec nějak celý ten linkovač nechápu:D Tak jsem se chtěla zeptat jestli ti bude vadit hodně když v den vystavení příspěvku odkážu na ten tvůj. Doufám že to nějak moc extra vadit nebude.
    Ewril

    • Syki napsal:

      Neboj, je to jednoduché. Normálně se přidej sem do linkovače (nezapomeň přidat, jestli je soutěž CZ nebo CZ & SK), v den konání hopu samozřejmě můžeš ve svém článku linkovat na mě, anebo si najedeš na link, který je uvedený nahoře v článku: a tam okopíruješ kód z první nebo druhé tabulky, klikneš si do HTML verze editoru svého článku, vložíš kód, umažeš jen ty tagy, které začínají a končí těmi tagy s !— a uložíš. Ale jestli je to na tebe pořád moc složité, určo postačí, když na mě odkážeš, anebo si do článku klasicky dáš odkazy na blogy, jak je tu mám tady 🙂

  2. Nancy napsal:

    Děkujeme za soutěž :3 🙂
    Nancy recently posted..Filmová podoba týdne (3)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..