Ruby Fever

Autor: Ilona Andrews
Originální název: Ruby Fever
Knižní série: Hidden Legacy, Catalina Baylor Trilogy
Díl: šestý
Žánr: paranormálno, romance, magie, zvláštní schopnosti
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Uprchlý pavouk, nečekaný příjezd imperiálního ruského prince, nesmyslné zavraždění mocné postavy, šokující útok na údajně neporazitelného Wardena Texasu, Catalinina šéfa… A to je teprve pondělí.

Během několika hodin nyní osud Houstonu – nemluvě o rodu Baylorových – spočívá na Catalině, která bude muset využít své síly jako nikdy předtím. Ale i když má po boku svého kolegu Primea a snoubence Alessandra Sagreda, nemusí být schopna odhalit, kdo je za to zodpovědný, dříve, než se peklo skutečně rozpoutá.

Nakladatel: Avon Impulse (EN)
Počet stran: 380 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 23.8.2022
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 8 dní, září 2022, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak a je konec. Budou mi chybět.

Oficiální blog autorů
Oficiální stránky autorů

Můj názor: Sérii Hidden Legacy jsem si velmi oblíbila a společně s Kate Daniels jde o mé nejoblíbenější urban fantasy série vůbec. Není se ani čemu divit, když za nimi stojí manželé píšící pod jménem Ilona Andrews.

Už první díl původní trilogie mě chytil od prvních stránek a jen tak nepustil. Byla jsem nadšená, že se autoři rozhodli v sérii pokračovat další trilogií věnující se tentokrát prostřední sestře. I když měli trochu problém s dopsáním i vydáním posledního dílu, nakonec jsem se ho dočkala. A opět šlo o pořádně akci nabitý kousek, u kterého se nenudíte.

Zamilujete si celou rodinu Baylorových, že se vám s nimi bude jen horko těžko loučit. Ten svět je tak obsáhlý, že by si určitě zasloužil další a další knihy, ale jestli dojde i na nejmladší ze sester je zatím ve hvězdách. Konec nechal trochu pootevřená vrátka, ale co vím, tak autoři na svém blogu psali, že nakladatelství nemá moc o pokračování zájem. Možná se tak ke světu vrátí a vydají další knihy samonákladem jako tomu myslím bylo i v případě spin-offu Kate Daniels, ale těžko říct.

Pokud jste se ještě do téhle magické série nepustili, měli byste to rychle udělat. Zatím to sice nevypadá, že bychom se dočkali českého překladu, ale pokud zbožňujete Kate Daniels, tohle je skvělá záplata do chvíle, než vyjde pokračování spin-offu (které je zatím taky ve hvězdách). Skvěle vybudovaný svět, skvělé postavy, skvělé dialogy, hromada akce. Co víc si přát?

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..