Filmová recenze: Ahoj, sbohem a všechno mezi tím

U tohoto filmu jsem nevěděla, jestli mám chuť se na něj podívat nebo ne. Přece jenom trailer nevypadal zrovna špatně, ale stejně mě nedokázal tak úplně přesvědčit. Nakonec jsem si jednou večer řekla, že by to chtělo nějakou letní romanťárnu a film jsem si pustila.

Režie: Michael Lewen
Scénář: Amy Reed
Kamera: Bryce Fortner
Hrají: Jordan Fisher, Jennifer Robertson, Julia Benson, Sarah Grey, Talia Ryder, Em Haine, Patrick Sabongui, Nico Hiraga, Ayo Edebiri, Djouliet Amara, Eva Day, Dalias Blake, Sarah Hayward, Kyle Clark

Clare (Talia Ryder) a Aidan (Jordan Fisher) se dohodnou, že se před vysokou rozejdou. Ještě než na to dojde, chtějí ale strávit poslední večer jako pár a vyrazit na pořádné rande.

A jak tak courají po stopách svého vztahu a vzpomínají na svoje seznámení, první pusu nebo první hádku, znejistí a začnou řešit zásadní otázku: mají zůstat spolu, nebo jít navždy od sebe?

 
 
 
 
 
 

 

Jordana Fishera prostě nemám ráda už od chvíle, kdy mi ho vrazili do adaptace Všem klukům, které jsem milovala. Ačkoliv jsem mu dala šanci i v jiném filmu, i tam mě docela štval. Nakonec jsem si řekla, že do toho půjdu kvůli Talii Ryder, která mi byla sympatická.

Nečekala jsem, že dostanu milou oddychovku s poměrně jednoduchou zápletkou, co se koncem filmu docela přiostří. Film svižně a příjemně ubíhá, střídá se minulost s přítomností. Všechno má ten správný letní nádech. Hudba je zvolená perfektně. Co víc si přát?

Knižní předlohu jsem nečetla, takže nedokážu říct, nakolik se film opravdu drží mantinelů, nebo si jde svou vlastní cestou. Každopádně Netflix pracuje už na dalším filmu podle jiné knihy Jennifer E. Smith, tak jsem zvědavá, jak dopadne ten.

Není to sice film, který budete muset vidět opakovaně, ale na jedno letní odpoledne určitě vystačí. Herecké obsazení neurazí ani přílišně nenadchne, ale po skončení vám zůstane úsměv na tváři. A i to někdy úplně stačí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..