99 Percent Mine

Autor: Sally Thorne
Originální název: The Hating Game
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Kdyby Darcy Barrett nepotkala svého muže snů už v osmi letech, nemusel by pro ni být zbytek mužské populace takovým zklamáním. Protože se zdá, že se nikdo jaksi neodkáže vyrovnat Tomovi Valeska, aka nejlepšímu chlapovi na Zemi.

Ještě horší je ovšem vědomí, že její bratr Jamie jej viděl jako první a prohlásil ho už navždy nejlepším kamarádem. Tím pádem se pro Darcy naprosto nedotknutelným. Tedy z 99%. To jedno procento jí Tom věnoval ve chvílích, kdy ji plaše odmítal.

A teď má Darcy jen tři měsíce na to, aby dala svůj život dohromady, než se její bratr definitivně rozhodne prodat chatu, kterou společně zdědili po babičce. Jak si ale poradí s Tomem, který jí má najednou pomáhat v opravě chaty před prodejem, to nemá ani páru. Protože je přitažlivější jako nikdy… a také po dlouhé době opět svobodný.

Nakladatel: William Morrow Paperbacks (EN)
Počet stran: 368 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 29.1.2019
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 10 dní, duben 2019, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nějak mi to neustálé vychvalování perfekcionismu chlapa lezlo krkem.

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Na další knižní kousek od Sally Thorne jsem se vážně těšila už dlouhou dobu, protože její prvotina The Hating Game (v češtině Má mě rád, nemá mě rád) mě opravdu bavila a od prvního přečtení jsem ji četla už několikrát, protože mě vážně bavila. Mrzelo mě, že se vydání další její knihy o nějaký čas odložilo a nakonec se ven dostala dokonce jiná verze, než byla původně avizována. Ale i tak jsem si říkala, že anotace zní docela dobře.

Možná i kvůli mému velkému očekávání jsem nakonec z knihy docela zklamaná. Ne, že by byla špatná, ale přiznám se, že jsem ji dočetla jen ze setrvačnosti a ani mi moc nesešlo na tom, jaké ty postavy v příběhu vlastně jsou. Ona mi totiž přišla neuvěřitelně otravná a sexuchtivá a on mi zase přišel podivně macho-stoický. O jejím bratrovi ani nemluvě. Všeználek až hrůza. Největším problémem tak pro mě prostě bylo to, že mi byl celý příběh vlastně naprosto ukradený.

A ani ten konec to ničím nevylepšil. Ten byl snad ještě víc k smíchu. Nevím, jestli jsem už zmlsaná vším, co jsem už četla, anebo je to prostě takový mizerný utahaný otravný kousek. Doufám, že se s další knihou autorka polepší a zase mi svým vyprávěním kápne do noty.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..