Padlo mi do oka (15)

Opět jsem vám sepsala přehled pěti kousků, které mě něčím zaujaly a které bych si ráda přečetla.

99 Percent Mine ~ Sally Thorne
Prvotinu Sally Thorne jsem si sice vychutnala později než všichni ostatní, ale o to víc. Navíc mě i potěšilo, že se kniha dočká i svého filmu, tak doufám, že to moc nezppackají. Každopádně měla autorce už tento rok vyjít úplně jiná kniha, nakonec se ukázalo, že dostaneme další zajímavý příběh až příští rok.

Kdyby Darcy Barrett nepotkala svého muže snů už v osmi letech, nemusel by pro ni být zbytek mužské populace takovým zklamáním. Protože se zdá, že se nikdo jaksi neodkáže vyrovnat Tomovi Valeska, aka nejlepšímu chlapovi na Zemi. Ještě horší je ovšem vědomí, že její bratr Jamie jej viděl jako první a prohlásil ho už navždy nejlepším kamarádem. Tím pádem se pro Darcy naprosto nedotknutelným. Tedy z 99%. To jedno procento jí Tom věnoval ve chvílích, kdy ji plaše odmítal.

A teď má Darcy jen tři měsíce na to, aby dala svůj život dohromady, než se její bratr definitivně rozhodne prodat chatu, kterou společně zdědili po babičce. Jak si ale poradí s Tomem, který jí má najednou pomáhat v opravě chaty před prodejem, to nemá ani páru. Protože je přitažlivější jako nikdy… a také po dlouhé době opět svobodný.

The Swedish Prince ~ Karina Halle
Myslím, že vám už nemusím říkat, že mám tychle romantické slaďáky od Kariny Halle prostě ráda. Některé jsou lepší, jiné horší, ale i tak mám její styl psaní ráda. Hlavně se mi líbí to, že má hrdiny mého věku a tak se nemusím cítit blbě, že si čtu o vášnivých láskách nějakých patnáctek nebo dvacítek… což já už dávno rozhodně nejsem 😀

Maggie nikdy nevěřila na pohádky a už vůbec ne na prince na bílém koni. Už jako malá vyrůstala se svými pěti sourozenci v malém chudém městečku v Kalifornii. A od svých 23 let se o ně také musela postarat, když jim tragédie vzala oba rodiče. A pak se jí v životě najednou jeden takový princ opravdu objevil.

Zprvu si sice Maggie myslela, že je Viktor jen dalším businessmanem, který se ve městě zastavil, aby brzy zase pokračoval dál. Jenže jak se ukázalo, jde o korunního prince Švédska, který utíká před svými vlastními démony. Maggie rozhodně nepočítala, že jí obrátí život vzhůru nohama a že se do něj navíc i pořádně zabouchne.

Josh and Hazel’s Guide to Not Dating ~ Christina Lauren
Autorské duo Christina Lauren mám ráda už od prvních stránek Božského bastarda, na kterého rozhodně nedám dopustit a vážně, vážně už potřebuju ten film. Od té doby vydaly pěknou řádku knih a jak se ukázalo, teď vyšla zase další, která mě zaujala.

Hazel Camille Bradford ví, že s ní enení úplně jednoduché vyjít. NEjspíš proto to s ní už tolik chlapů vzdalo. Pokud je nevyděsí její armáda zvířat, rozhodně vezmou nohy na ramena, když jí uslyší mluvit. Ráda si totiž pouští pusu na špacír a to ne ve zrovna vhodných chvílích. Jejich smůla.

Josh Im zná Hazel už od vysoké školy, ale vždycky mu přišla až moc podivínská a k jeho povaze naprosto nekompatibilní. Ale když se s ní o deset let později setká zrovna když se rozejde se svou podvídějící přítelkyní, randění s Hazel mu nepřijde jako špatný nápad. Tedy, ne že by na rande chodili jen spolu, vzájemně si totiž vždycky někoho dohodí a pak jdou všichni čtyři… i když ve skutečnosti je to spíš jinak.

Baby Daddy ~ Kendall Ryan
Od Kendall Ryan jsem před časem četla dvě knihy, které mě moc neohromily a teprve nedávno jsem zkusila její rychlou trilogii Hitched, na kterou jsem ještě pořád nesepsala recenze. Každopádně mi její styl zase tolik nesedí, nebo mi příběhy přijdou strašně hloupoučké a průhledné. Každopádně jí chci dát další šanci… a ano, může za to i ten hot týpek na obálce.

Jenna Porter potká Emmett ve výtahu. Vlastně s ním v tom výtahu uvízne. Zrovna když je na cestě do spermabanky. Není totiž spokojená se směrem, jaký se její život ubral. A navíc hrozně touží po dítěti. Proto se rozhodla vzít vše do vlastních rukou a jedno si pořídit. Jenže Emmett ji najednou pozval na večeři. A to není to jediné, co jí nabídnul.

Chce, aby Jenna zapomněla na celý nápad s umělým oplodněním a raději má nechat jeho, aby odvedl veškerou práci. Emmett je zvyklý žít si svůj život a nestarat se o nikoho jiného než o sebe. A rozhodně nikdy ani nechtěl děti. Teď se jen o udělání jednoho postará a pak zmizí. Jenže když už je ruka v rukávě, všechno se najednou změní.

The Naked Truth ~ Vi Keeland
Od Vi Keeland jsem prozatím četla dvě knihy a obě se dostaly na pulty českých knihkupců, víc jich samozřejmě mám ve čtečce, ale ještě jsem se k nim nedostala. A tahle novinka mě teď zaujala, takže se do ní snad i brzy pustím.

Když Layla Hutton vkročila do konferenční místnosti, netušila, že se setká tváří v tvář s člověkem, který ji zklamal na plné čáře. Jde totiž o jejího ex, Graye Westbrooka. Muže, na něhož začala konečně pomalu zapomínat.

Jak se ale zdá, on rozhodně nezapomněl na ni a je odhodlaný ji zase získat zpátky. Ať už se Layla brání jakkoli. I když… chce se mu vůbec ubránit?

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..