The Gambler

Autor: Denise Grover Swank
Originální název: The Gambler
Knižní série: The Wedding Pact
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Libby St. Clair věří v osud a to tak moc, že je odhodlaná vystrojit svatbu jen proto, aby narazila na toho pravého… a ne, tím pravým není samotný ženich. Libby totiž věří kletbě, kterou nad ní a jejími nejlepšími kamarádkami vyřkla cikánka, když byly všechny tři malé a nechávaly si číst z dlaně. Každá z nich si totiž nakonec vezme někoho jiného, než měla původně. V případě Megan a Blair se vše vyplnlo a tak Libby toužebně vyhlížela svůj šťastný konec.

Jenže ten se jaksi nedostavil a tak neměla jinou možnost, než utéct ze své vlastní svatby. A právě osud tomu chtěl, aby skočila do auta svého nejlepšího kamaráda, který se na její svatbě vůbec neukázal… nebo tedy až na poslední chvíli. Ačkoliv si to Libby nechce připustit, pomalu zjišťuje, že možná právě Noah bude tím, s kým by nakonec mohla být šťastná.

Noah nikdy nevěřil na jednu jedinou lásku. Čas raději trávil v náručí různých žen, které mu projevily přízeň. V posledních měsících ale cítí, že se něco změnilo, jen tomu nedokáže přijít na kloub. A když ho to trkne, neví, co má najednou dělat dál. Být zamilovaný do své nejlepší kamarádky by ho mohlo stát jedinou osobu, ktré na něm opravdu záleželo. Bude ochotný vše risknout?

Nakladatelství: DGS (EN)
Počet stran: 345 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 1.6.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Promo ke knize

 

Datum četby: 10 dní, červenec 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No bylo to na mě nějak zdlouhavé teda…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Abych pravdu řekla, příběh Libby a Noaha mě lákal ze všech nejmíň. Je docela vtipné, že podobně jsem to měla i se třetím dílem autorčiny new adult série. Ani ten mě tolik nebral.

Největší problém jsem nejspíš měla s tím, že si obě hlavní postavy neustále nalhávaly, že se nemilují, nebo že je nemiluje ten druhý, a tak to všechno nemá smysl. V tomhle duchu se to vlastně táhlo od začátku do konce a ani potřeštěné zastávky na road tripu mě nijak nepřěsvědčily o změně názoru, a to i přesto že se zastavili v československém městečku s největším dekoračním vejcem vůbec. Nope… ani trochu.

Nezachránila to ani babča nebo Ruby, které to páru krapet zpestřily v Las Vegas. Ani ta jejich šílená svatba za to tak úplně nestála, protože mě spíš vytáčela, než aby mi přišla vtipná. Tak nějak otho na mě přostě bylo přehršel.

Nebyl to vůbec špatný koušek, ale nic mě nenutilo otáčet stránku za stránkou, abych zjistila, co se vlastně bude dít dál. Už dopředu jsem věděla, jak to skončí a jaký zvrat se objeví před jejich „žili šťastně až na věky“. A ano, bohužel mě oba průběžně vytáčeli. Takže sečteno podtrženo jsem se nemohla ani přesvědčit k toum, abych knihu dočetla. I tak to ale není vůbec špatná série. Klasická vsatební romance, která vás nejvíc dostane svým druhým dílem.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..