Suma sumárum za květen, červen 2018

Vzhledem k tomu, že máme za sebou další dva měsíce, konečně nastal čas, abych vám ukázala, co jsem si pořídila nového. Není toho moc.

Knihy, které jsem si koupila:

Protože se v květnu odehrával další ročník Světa knihy, i já jsem se na něj už po několikáté šla podívat. Nutno podotknout, že jsem chtěla vytvořit report, ale stejně by asi byl o ničem 😀 Už jsem i psala, že mě to ani tentokrát nijak neuchvátilo, ani jsem neměla nějaké velké nutkání si něco pořizovat. Nakonec jsem přece jenom trochu polevila a pořídila si tyhle čtyři kousky u Fantom Printu každou po 20 Kč.

A i tentokrát jsem si pořídila nové průvodce do kapsy, protože jsem si řekla, že je na světě tolik míst, které jsem ještě neviděla, anebo bych je chtěla vidět i po letech znovu. Zatímco v Londýně jsem už byla dvakrát, v Berlíně a Budapešti ani jednou. Je tedy čas se tam vydat.

V poslední době si tolik knih domů nepořizuju, přece jenom jich mám přehršel a některé z nich už číst nebudu, takže si spíš vybírám, co si koupím nového. Věřím, že většina knihomolů, která bloguje už nějaký ten pátek, to má podobně. Hromady, hromady knih a málo místa…

~ Uveřejněné recenze ~

The Hating Game

Ready Player One

Bedmates

The Subtitute

The Player

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..