Roman Crazy

Autor: Alice Clayton, Nina Bocci
Originální název: Roman Crazy
Knižní série: Broads Abroad
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Když Avery Bardot vystoupí z letadla v Římě, je dohodlaná restartovat celý svůj život a prostě začít znovu. Za sebou v Bostonu nechala svého brzy-již-ex-manžela, aby si se svou kamarádkou Daisy užila skvělé léto.

Jenže když jí Daisy hned první noc po příjezdu uspořádá uvítací párty, netuší, jak moc se jí svět znovu zakymácí pod nohama. Na párty totiž uvidí muže, který jí ukradl srdce: italského architekta jménem Marcello Bianchi.

Marcello byl ten pravý, co jí zmzel ze života a na kterého si nikdy nedovolila myslet. Teď by měla prožívat bezstarostné léto, kdy bude po rozvodu hledat sama sebe, jenže místo toho se nechá vtáhnout do obbjevování nejen kouzelného Říma, ale také oživování toho, co by mohlo být. Dokáže opravdu nastartovat svůj život a konečně jej žít tak, jak si kdysi přála? A bude Marcello jeho součástí?

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 336 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 13.9..2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 6 dní, červenec 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No bylo tam pár věcí, co mi brnkaly na nervy.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek

Můj názor: Na tenhle kousek jsem měla zálusk už pěkně dlouho hlavně kvůli tomu, že se jedná o romanci z prostředí Říma, který jsem si zamilovala a po téhle knize se tam chci vrátit ještě víc.

Ne zrovna často si vybírám příběhy o druhých šancích rozvedených žen. Snad skoro vůbec. Když už se m ido rukou dostane kniha o „druhých šancích“, jde spíše o new adult žánr. Jsem docela ráda, že jsem nechala uzrát čas, než jsem se do ní pustila, protože by mi asi dřív lezla lehce na nervy. Tohle je totiž přesně ten typ knihy, na kterou musíte mít tu správnou náladu.

A to nejen pro to, že se vám ty nekonečné popisy Říma můžou docela přejíst, nebo vás vzdychání a lehká naivita hlavní hrdinky brzy přestanou bavit. To ovšem nemění nic na tom, že knižní hrdina je natolik snový, že knize i nějaké ty blbosti odpustíte a budete kulit oči na to, jaká chemie z knihy přímo tryská. Protože každá ženská by chtěla mít svého Marcella. Jakože fakt!

Vzato kolem a kolem to není nejlepší romance, jakou jsem kdy četla, ale je perfektní do letních měsíců. A hlavně vás navnadí na cestování tak moc, že začnete hledat levné letenky. Původně mělo jít o první díl série, ale zatím jsme se pokračování nedočkali, tak uvidíme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..