The Hating Game

Autor: Sally Thorne
Originální název: The Hating Game
Český název: Má mě rád, nemá mě rád
Slovenský název: Hra na lásku a nenávisť
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Lucy Huttonová a Joshua Templeman se nemají rádi. Není to jen nějaká vzájemná nelibost nebo snad dokonce pouhé nesnášení se.

Nenávidí se celým srdcem a nebojí se dát si to pořádně najevo, zatímco jsou nuceni obývat společnou kancelář vydavatelského domu. Lucy nemůže vystát Joshuovu upjatost a perfekcionismus, on zas pohrdá jejím spontánním přístupem a bláznivě barevným oblečením.

Navíc se dozvědí, že jeden z nich má být povýšen. Bitva se rozhořívá naplno a Lucy je odhodlaná nevzdat se, i když se jí hra na nenávist začíná vymykat z rukou. Možná že Joshuu nemá zas až tolik nerada. Možná ani on ji. Možná je od vášnivé nenávisti k lásce překvapivě blízko.

Nakladatel: HarperCollins (EN), Ikar (CZ)
Počet stran: 336 (EN), 368 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 9.8.2016
Vydání v ČR: 25.10.2017

Datum četby: 5 dny, duben 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle byla prostě slaďárna…

Oficiální stránka knihy

Můj názor: Tuhle knihu jsem měla v hledáčku už od chvíle, kdy vyšla. Jenže pak ji najednou četli všichni, pak se objevila i v překladu, a já prostě byla přeplněná tím, že byla všude. Prostě jsem si ji chtěla užít po svém a jsem ráda, že jsem si ji dala s odkladem. Byla tak totiž daleko, daleko lepší.

Tohle je pořádná správná romance, která vás rozesměje, rozpláče, naštve i pohladí po duši. Hlavně si ji budete užívat od začátku do konce, ačkoliv budete tak trochu tušit, co se bude dít. Ale to budete pěkně vedle, protože zápletka je sice poměrně jasná, ovšem provedení vás dokáže několikrát pěkně překvapit. A velkým plusem je rozhodně prostředí knižního byznysu, i když okolo něj se to zase tolik netočí. Hlavní linkou je vztah ústřední dvojice.

Oba hlavní hrdiny si prostě zamilujete, i když si občas budete muset poklepatna čelo nad očividnou slepostí a naivitou Lucy, nebo arogantností a uštěpačností Joshuy. Tak jako tak je to ale parádní dvojka, které budete držet pěstičky až do samotného konce a když najednou přijde, budete chtít ještě něco navíc, protože se vám to bude zdát málo.

The Hating Game jsem si raději přečetla v originále, abych si ji víc užila, a taky protože mě upřímně děsí česká/slovenská obálka a to mám popartové věci ráda. Není to věc, co slupnete jako malinu, ale budete si ji prostě užívat, co to jen půjde. Chtělo by to více takových pohodových romancí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..