Love in Lingerie

Autor: Alessandra Torre
Originální název: Love in Lingerie
Knižní série: Unzipped
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Trey Marks najme Kate Martin, aby mu pomohla pozvednout jeho firmu zabývající se výrobou a prodejem spodního prádla. Nečekal, že se stanou přátelé a už vůbec nečekal, že se do ni nakonec i zamiluje.

Jenže prvním pravidlem každého byznysu je, že se od svých zaměstnanců máte držet dál. A určitě taky existuje pravidlo nezamilovat se do svého nejlepšího kamaráda.

Rozhodně jde ruku v ruce se zákazem představování si svého kamaráda nahého, o to víc snít o tom, co by se asi tak stalo, kdyby jí sáhl pod sukni, svlékl kalhotky a rozepnul si kalhoty. Jenže Trey už nedokáže více vzdorovat. Raději hodí všechno za hlavu a zkusí to…

Nakladatel: Select Publishing (EN)
Počet stran: 250 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 16.1.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, březen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No nápad se mi líbil, ale ty postavy a zdlouhavé provedení mě teda neskutečně vytáčelo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Nebudu zastírat, že mě nalákala hlavně hooodně sexy obálka. Pak mě samozřejmě zaujala i anotace, která zněla více než slibně, ale absolutně jsem nedostala to, cobych čekala.

Vztah mezi hlavními hrdiny je totiž divně postavený už od samotného začátku. Nevíte, jestli jsou to kolegové, kamarádi nebo skrytí milenci. Většinu času jsem měla dokonce pocit, že to neví samotná autorka, protože některé situace vážně nedávaly smysl.

Chtějí se, nechtějí se, svlíkají se pohledy, pak už dokonce i v reálu, pak si zase každý nabrnkne někoho jiného… no a pak během snad posledních tří kapitol se strašně milují a pak je konec. Líbilo se mi prostředí dráždivého spodního prádla, ale i tak jsem nějak čekala víc. Prostě ve všem.

Nebyl to špatný nápad, provedení pokulhávalo, z některých dialogů jste dostávali pomalu křeče, na druhou stranu to někdy vynahradily žhavější scény. Takže sečteno podtrženo to jen své sliby nesplnilo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..