Villain

Autor: Samantha Young
Originální název: Villain
Knižní série: Hero
Díl: půl díl
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Nadia Ray není jen další obyčejná televizní rošnička. Je v současné době nejoblíbenější tváří Bostonu. Je úspěšná, nezávislá a minulost, za kterou se stydí, nechala daleko za sebou. Jenže jak už to tak bývá, ani ona nemá na růžích ustláno a když se její nový sexistický šéf rozhodne, že využije její minulosti k tomu, aby udělala, co po ni chce, ví, že byla zahnána do kouta a bude si muset nějak poradit.

A tak se začne hrabat v minulosti někoho jiného, nejžádanějšího a nejtajemnějšího miliardáře Cainea Carrawaye. Má za úkol zjistit, co skrývá a udělat z toho odhalení roku. Není ovšem tak nenápadná, jak by ráda, takže upoutá pozornost Caineova nejlepšího kamaráda – sexy, bohatého a svobodného Henryho Lexingtona. Během prvního setkání ovšem není tak okouzlující jako ve společnosti, spíše naopak.

Brzy Henrymu ale dojde, v jaké situaci se Nadia ne vlastní vinou ocitla, a ačkoliv se snaží vše napravit, Nadia s ním nechce mít nic společného. Henry se však nevzdává jen tak lehce…

Nakladatelství: NAL (EN)
Počet stran: 200 (EN)
Vazba: Ebook(EN)
Vydání v USA: 5.12.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, leden 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Jednohubka…

Oficiální stránky autora

Můj názor: Na novelku k Hrdinovi jsem vlastně narazila úplnou náhodou, když jsem hledala něco zajímavého nového ke čtení od Samanthy Young. Zatím jsem se totiž neodhodlala k jejím starším kouskům a spíš vyhlížím novinky. Villain mě velice příjemně překvapil, jelikož Hrdina (v originále Hero) je od autorky má nejoblíbenější kniha.

Villain je docela krátká novelka, jejíž děj jede vlastně souběžně s původní knihou a příběhem. Takže jsem si musela dát re-reading prvního dílu, abych si jej osvěžila, jelikož v novelce se na některé události odkazuje, nebo je vidíme znovu, jen z jiného pohledu. I proto je příběh docela nahuštěný a zrychlený. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že uběhly další měsíce. Když ale dokážete přejít i takovou trochu insta-love, bude se vám to líbit.

Opět jde totiž o pěkně nadupanou romanci, která má sympatické hlavní hrdiny, zvláštní zápletku a jak už to tam bývá, šťastný konec. Možná si Henry zasloužil svou plnou knihu, ale chápu, že autorka chtěla udělat čtenářům prostě radost a ukázala nám i jeho stranu příběhu… tak trochu.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..