Tento měsíc v kinech (33)

Máme tu další měsíc a spolu s ním i nová dávka filmových adaptací.

~ Září 2017 ~

Inhumans (IMAX)
Podle literární předlohy: Inhumans ~ Marvel
Datum premiéry: 2.9.2017

Jedná se o speciální IMAX projekci prvních dvou epizod seriálu.

Seriál Inhumans od studia Marvel vypráví rozsáhlou ságu královské rodiny Inhumanů, jíž vládne záhadný král Black Bolt s tak silným hlasem, že jeho sebemenší šepot může zničit celé město. Královská rodina Inhumanů je rozdělena vojenským pučem. Stěží uniknou na Havaj a jejich překvapivé setkání s tamní bujnou přírodou a lidmi může zachránit nejen je, ale i samotnou Zemi.

 

TO (IT)
Podle literární předlohy: To ~ Stephen King
Datum premiéry: 7.9.2017

Každých sedmadvacet let se ve městě Derry probouzí zlo, beroucí na sebe podobu toho, čeho se nejvíce bojíte. Důvod je jediný: strach ochutí naše maso a „To“ může začít hodovat.

Ale pozor! Živí se hlavně dětmi, protože jejich strach je mnohem jednodušší než u dospělých. Tak to chodí odpradávna, jenže v roce 1958, zrovna v době, kdy má klaun Pennywise žně, se spojí parta dětí a „To“ porazí.

Myslí si, že ho zabily, ale… v roce 1985 je jisté, že „To“ žije a střádá strašlivou pomstu. Sedm členů tehdejší dětské party musí opět čelit hrůzám mládí, na které časem raději a neúmyslně zapomněli.

 

Americký zabiják (American Assassin)
Podle literární předlohy: Americký zabiják ~ Vince Flynn
Datum premiéry: 14.9.2017

Ve čtrnácti letech mu tragická autonehoda vzala oba rodiče. O devět let později přišel o svou přítelkyni při teroristickém útoku. Při hledání pomsty se Mitch (Dylan O’Brien) dostává pod ruku zástupkyně ředitele CIA Irene Kennedy (Sanaa Lathan), která z něj chce udělat tajného agenta.

Posílá ho proto ke Stanu Harleymu (Michael Keaton), veteránovi ze studené války, aby ho pořádně vycvičil. Stan a Mitch budou později zkoumat sérii zdánlivě náhodných útoků na vojenské a civilní cíle. Při odkrývání souvislostí útoků spojí své síly s tureckým agentem, aby zastavili tajný záměr rozpoutat světovou válku na Blízkém východě.

 

Kingsman: Zlatý kruh (Kingsman: The Golden Circle)
Podle literární předlohy: Kingsman ~ Mark Millar, Dave Gibbons
Datum premiéry: 21.9.2017

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlibokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám.

Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..