Suma sumárum za březen, duben 2017

Máme za sebou další dva týdny, takže to chce další sumarizující článek (alias čumenda), kde se podíváme na to, co mou knihovničku obohatilo tentokrát.

Knihy, které jsem si koupila:

Grišu a Zakázané přání jsem si pořídila tak nějak neplánovaně, když jsem během Velikonoc byla doma a hlavně na návštěvě v Ostravě 😀 Griša mě lákala už kdysi v angličtině, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Recenze to má ovšem stále pochvalné, takže jsem si knihu nakonec pořídila v češtině. Zakázané přání jsem vůbec prvně četla v angličtině. Pak jsem ale knihu také četla na recenzi v češtině. A nakonec jsem si ji odvezla i domů.

Blood Red Road jsem četla už strašně dávno, ale první díl jsem doma v angličtině ještě neměla. Tedy, měla jsem jiné vydání, které se mi nehodilo ke zbytku série. Až teď jsem si ho koupila a jsem ráda, jen si budu muset dát zase re-readin, protože jsem snad ještě pořád nečetla poslední díl série… ani nevím, proč.

No a kouskem The Curse of the Tenth Grave si vlastně jen doplňuju svou sérii o skvělé Charley Davidson. V češtině nám vyšly čtyři díly, ale těžko říct, jestli se u nás objeví i další knihy. Prodeje nejspíš nejsou nijak valné.

Knihy, které jsem dostala:

Sedmého syna a omalovánky Láska, radost, štěstí jsem vlastně dostala už dřív na narozeniny od Verči, ale jaksi jsem na ně zapomněla, takže jsem je přidala do tohoto přehledu, ať se taky můžete pokochat. Na Sedmého syna jsem po filmu zvědavá, jen mám ten dojem, že v sérii je těch dílů víc.

Skóré jsem dostala od Axii a jsem za to ráda, protože tuhle sérii zbožňuju. Jestli jste se do ní ještě nepustili, tak šup šup!

Knihy, které jsem dostala na recenzi:

Recenzi na Vášnivého lháře jsem psala sice už někdy v únoru, ale knihu jsem dostala až teď. Autorské duo Christina Lauren mám opravdu moc ráda a i když jsem ještě všechny jejich knihy nečetla (tedy ty samostatné), rozhodně vám je vždycky doporučím. Podle posledních zpráv to vypadá, že se jich v červnu nejspíš dočkáme i v Praze.

Oko za oko mě docela zajímalo, proto jsem ráda, že jsem se ke knize dostala i na recenzi. Bylo překvapivě lepší, než bych čekala. Ale tak nějak úplně nevím, co si o tom myslet a co mě čeká v dalších dílech.

~ Uveřejněné recenze ~

Utajené Orákulum

Oko za oko

Prvních 100

Sixth Grave on the Edge

Royally Matched

Burn for Me

Jamaica Lane

India Place

Scotland Street

Probuzení Simona Spiera

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Mrs. Jungová napsal:

    Skóre mám jako e-knihu, ale nejdříve se budu muset dosta ke duhému dílu, abych se mohla pustit do třetího. Každopádně ale série je to super a těším jak se k ní po zkouškovém dostanu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..