Sidebarred

sidebarred_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Sidebarred
Knižní série: The Legal Briefs
Díl: půl díl
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Bývaly časy, kdy to měl Jake všechno pod kontrolou. Jenže pak mu do života vpadlo šest osiřelých dětí a jejich neodolatelná teta a rázem bylo po klidu. Všechno se změnilo. Oni jej změnili.

Teď je z něj milující manžel a náhradní otec. Daří se mu docela dobře, život by nemohl být ve větší harmonii. Dokud nepřijde další velký šok, který mu pořádně zamíchá kartami.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 101 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 24.4.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 4 dny, říjen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tahle novelka mě hezky pohladila po duši 🙂

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Série Legal Briefs asi nebude patřit mezi to nejlepší, co jsem četla, ale určitě ji můžu doporučit, protože vás nijak nezklame. Ze všech tří dílů mám ten druhý nejradši, proto jsem byla ráda, když vyšla ještě tahle doplňující novelka, která se soustřeďuje na Jakea s Chelsea a celou bandu dětí.

Tentokrát se totiž má rodina rozrůst o dalšího člena, což samozřejmě vzbudí jisté rozrušení. Na scéně jsou opět všechny oblíbené postavy. Uvidíme tak všechny šťastné párečky a dozvíme se, jak to s nimi bylo vlastně dál.

Jake sice pořád není úplně klidné povahy, ale Chelsea mu nedává nic zadarmo, takže se skvěle vyvažují. V samotném závěru novelky pak máme takový hezký epilog, který nám shrne i to, jak všechny děti vyrostly a kam je osud nakonec zavál.

Příjemným překvapením pak byl ještě skrytý bonus za novelkou, který nám ukázal kousek z dětství Brenta a Kennedy. Byla to taková sladká tečka na závěr.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..