Fourth Grave Beneath My Feet

FourthGraveBeneathMyFeet_bookAutor: Darynda Jones
Originální název: Fourth Grave Beneath My Feet
Knižní série: Charley Davidson (Charley Davidson)
Díl: čtvrtý
Žánr: paranormálno, zvláštní schopnosti, duchové, démoni
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Po posledních událostech se Charley na dva měsíce zabarikádovala ve svém bytě a raději trávila čas objednáváním hromady zbytečností, než by vystrčila nos ven. Jenže když jí rodina a přátelé konečně vykopou ven, aby opět začala normálně fungovat, ví, že mají pravdu.

Hlavně rovnýma nohama skočí do dalšího případu. Její zákaznice je totiž přesvědčená, že jí někdo vyhrožuje a chce ji zabít. Všichni okolo ní si ale myslí, že jen přehání a vše si vymýšlí. Je tak na Charley, aby odhalila, co nebo kdo za vším stojí.

Do toho má ještě plnou hlavu Reyese, který se rozhodl, že dá opakovaně všanc svůj vlastní život, jen aby byla Charley v bezpečí. Ať už s tím souhlasí, nebo ne…

Nakladatel: St. Martin (EN)
Počet stran: 339 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 30.10.2012
Vydání v ČR:vyjde

Datum četby: 10 dní, srpen – září 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Stále stejně skvělé…. a sexy.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Mám pocit, že s Charley je to jedna nekončící jízda, z které se nechci probudit. I tentokrát mě kniha dokázala neuvěřitelně vtáhnout a nepustit až do samotného konce. Příběh stále neztrácí šmrnc, v hlavní zápletce čím dál tím víc přituhuje, Reyes je čím dál tím víc sexy. No jo, ženská musí přece mít své priority.

Nehledě na to, že se o něm a o jeho vztahu s Charley nutně potřebuju dozvědět víc. Garettovy řeči mě rozhodně nenechávají chladnou a já potřebuju vědět, kam to všechno směřuje. Protože v tomhle díle byla hromada dost nechutných démonů, co si vážně nedělají srandu. Tahle nebezpečná akce mě dost baví. A prostě toho potřebuju vědět daleko víííc!

Zatím to vypadá, že je jedenáct knížek, trochu mám strach, až to skončí. Taky mám obavy, že další díly nebudou stejně boží a mně se rozpadne tenhle vtipný paranormální zámek v oblacích. Charley je naprosto úžasná sarkastická postava. Cookie je naprosté zlatíčko. Ubie je ten správný strýček, Amber chytré dítko, Garett trochu otrava. No a pak je tu samozřejmě hříšný Reyes.

Jestli jste tuhle sérii ještě nevyzkoušeli, huráá do toho! Vážně nekecám. Znáte mě.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..