Zkrocený

Zkroceny_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Tamed
Český název: Zkrocený
Knižní série: Tangled (Zapletený)
Díl:třetí
Žánr: romance, humor, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Matthew nevěří na lásku na první pohled. Místo toho věří na sex na první pohled. Tedy že už od prvního pohledu víte, jestli s nějakou ženskou toužíte spát, žít, nebo ji raději chcete poslat domů. Od chvíle, kdy mu poslední vážná známost zlomila srdce, si raději užívá života, než aby se vázal.

To se ovšem změní s příchodem ženy, která je naprosto odlišná od všech, jaké mu kdy zkřížily cestu. Její nadhled a realistický pohled na svět mu naprosot učaruje… a taky dost dobrý sex. Teda… úžasný sex. Kdoví proč ji nemůže vyhnat z hlavy a chce s ní trávit daleko víc času než občasné noci. Jenže Dee se jen tak ulovit nedá…

Nakladatel: Gallery Books (EN), Mladá fronta (CZ)
Počet stran: 256 (EN), 200 (CZ)
Vazba: Brožovaná (EN), Vázaná (CZ)
Vydání v USA: 15.7.2014
Vydání v ČR: listopad 2015

Datum četby: 5 dní, únor 2016, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak nějak jsem od toho asi čekala víc. Štve mě, jaká nuda to byla.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na další díl série od Emmy Chase jsem se dost těšila a když jsem si knihu konečně pořídila, čekala jsem na vhodnou chvíli, kdy bych si ji mohla přečíst. Možná jsem se na ní těšila až moc, protože mě do jisté míry dost zklamala. A to mě dost mrzí.

Myslím, že největší kámen úrazu je to, že tento příběh současně běží s prvním dílem série, takže plno věcí už dávno víme a jen se okolo toho všemožně motáme. Ne pořád, abych o zase nezveličovala, ale musím říct, že mi to neustálé připomínání Drewa a Kate lezlo docela na nervy.

Žádný bližší vztah jsem si bohužel nevybudovala ani k Matthewovi ani k Dee. Matthew je sice stejně vtipný jako Drew, ale narozdíl od něj jsem si připadala, jako by byl z poloviny ženská, která říká přesně to, co chce jiná ženská slyšet v případě muže. Nepřišlo mi to ani trochu realistické a často až moc přehnané. Dee mi svou podivnou náladovostí taky lezla docela na nervy. Prostě to nějak nebylo ono.

I tak se kniha ale četla poměrně lehce, hezky to odsýpalo a několikrát to stálo opravdu za to. Bohužel negativa převládají, stejně jako mé zklamání. Přijde mi, že má tahle série docela sestupnou tendenci a obávám se, aby poslední díl nebyl hotová katastrofa. To by byla vážně škoda, jelikož Zapletený byl božský.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..