The Score

TheScore_bookAutor: Elle Kennedy
Originální název: The Score
Český název: Skóré
Knižní série: Off-Campus
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Allie se opět rozešla se svým přítelem. Jenže tentokrát ví, že je to definitivní, ať už ji Sean píše a volá jakkoli, tentokrát bude neoblomná. Proto se raději na víkend uklidí do domu přítele své nejlepší kamarádky, aby od Seana měla klid.

Nepočítala ovšem s tím, že jí v domě nebude dělat společnost klidný Tucker, ale bouřlivý Dean, který je po celém vysokoškolském kampusu znám tím, že vede velice bouřlivý sexuální život. Co ze začátku vypadalo jako klidná noc ale přeroste v noc plnou divoké vášně. Ačkoliv si Allie myslí, že u té to taky skončí a ani jeden z nich o tom společným kamarádům ani necekne, osud tomu chce jinak…

Dean nikdy nebyl typ na vztahy, spíše byl typ na noci plné sexu a potěšení bez závazků. Ví, co od života chce a nebojí si o to říct. I když se na venek tváří, že jeho život nemůže být lepší, i on si v sobě nese jisté negativní zkušenosti. Kdoví proč mu ale jedna noc s Allie zamotá hlavu natolik, že na ni nedokáže přestat myslet…

Ví, že mu to jednou nestačilo a že ji musí mít znovu… a znovu… a znovu. Jenže s Allie je to něco jiného než hodně dobrý sex. Chce s ní trávit čas, chce jí být oporou a hlavně ji chce držet pěkně daleko od jejího ex. I když mu ze začátku jejich fyzický vztah naprosto vyhovuje, brzy začne chtít daleko víc. Jenže je na to vůbec připravený? A bude ho Allie chtít takového, jaký je?

Nakladatel: Creatspace (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 350 (EN), 408 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 11.1.2016
Vydání v ČR: 8.2.2017

Datum četby: 3 dny, leden 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Stále drží kvalitu pěkně vysoko… a vůbec bych se nezlobila, kdyby nekončila u Tuckera a pokračovala dál, hokejistů tam má hromadu…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na třetí díl jsem se třepala už od konce toho druhého. Na můj vkus jsem čekala až moc dlouho a teď po dočtení tohoto dílu jsem v takovém šoku, že mě čekání na ten čtyvrtý díl asi zabije. No dobře… nezabije, ale bude to ukrutné.

Dean byl pro mě v předchozích dílech jedno velké neznámé. Nevěděla jsem, jestli je to flákač, hajzlík, nebo si prostě jen umí užívat života a kašle na vše okolo. Musím se přiznat, že mě autorka dost překvapila tím, kdo ve skutečnosti Dean je. Na jednu stranu musím říct, že jsem trochu zklamaná, na stranu druhou jsem možná i spokojená. Nejspíš to nedává smysl, ale víc se dozvíte, až se do knihy sami začtete (a když teď vychází v češtině, snad se dočkáme i toho třetího dílu).

Docela mě překvapilo, že se do dvojice k Deanovi nakonec dostala Allie, kterou jsem v předešlých dílech netipovala na někoho, kdo by se nakonec rozešel se svým dlouholetým přítelem. Dohromady tvořili poměrně vyrovnanou dvojici, která byla už od začátku na stejné lajně. Což bylo po většinu času tak nějak roztomilé… a taky samozřejmě pořádně hot.

I tento díl přinesl několik šokujících a smutných věcí, největší šok přišel na samotném konci, protože tohle snad nečekal nikdo. O to lepší bude další kniha a pevně doufám, že u té to neskončí. Elle Kennedy je přesný opak Abbi Glines, tady se za každý další díl modlíte, protože víte, že bude super a že se nebude opakovat stále stejný scénář, zatímco u druhého případu už jen trpíte.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..