Taming Lily

TamingLily_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Taming Lily
Knižní série: The Fowler Sisters
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocenís: 4 hvězdičky

Lily je sice ze všech Fowlerových sester nejstarší, ale taky je ze všech nejdivočejší. Nebo alespoň takhle ji vykreslují všechny bulvární časopisy. Lily rozhodně nemá o pozornost světa nouzi… ale tak nějak už toho má dost a je vším tím pozlátkem unavená. Navíc, když zjistí pravdu o tom, co plánuje otcova nová přítelkyně, které nedokáže přijít na jméno, ví, že s tím musí něco udělat.

Proto Pilar napíše email se zprávou o tom, že ví, co udělala a když jí začne vyhrožovat, radši se uklidí do jednoho prázdninového letoviska, aby si odpočinula od zraků veřejnosti a aby si promyslela své další kroky. Má obavy z toho, že jí její otec neuvěří, přece jenom jí dává často najevo své zklamání. Nečekala, že jí na problémy pomůže alespoň na chvíli zapomenout záhadný a přitažlivý cizinec Max…

Nakladatel: Bantam (EN)
Počet stran: 240 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 7.7.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Promo ke knize

Datum četby: 2 dny, říjen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nebylo to vůůůbec špatné, akorát potrestání Pilar mi po tom všem přišlo slabé.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Nějak jsem úplně zapomněla, že tenhle poslední díl série mám ve čtečce a že jsem tím pádem sérii ještě nedočetla. Tak jsem to samozřejmě urychleně napravila, abych věděla, jak to dopadne s nezbednou Lily.

Vůbec jsem ale nečekala to, co mi Monica naservírovala. Lily je totiž nejen pohledná tvářička, co se ráda utrhne ze řetězu, ale taky docela šikovná hackerka. Mindblown. Takový závěr série jsem tak nějak neočekávala, ani to, že se najednou přesuneme na Maui a že se Lily dostane do hledáčku soukromého očka Maxe.

Ani tentokrát ovšem není nouze o pořádně vypečené scény, hromadu jiskření, polibků, vášnivého sexu a jo, na pozadí jakéhosi toho příběhu o otravné Pilar, kterou všichni nesášíme už od prvního dílu a přejeme ji jen to nejhorší a doufáme, že se o to karma postará.

Knize kromě konce nemám vlastně co vytknout. Romance mezi Lily a Maxem byla sice dosti uspíšená, ale ono je to v téhle sérii tak nějak zvykem. Mám pocit, že jdou autorce daleko více new adult série než ty klasické adult knihy. Konec byl pro mě docela zklamáním, protože jsem čekala, že Pilar dostane daleko víc za vyučenou po tom všem, co napáchala… a ono tak nějak nic moc. Škoda.

I přesto vám ale sérii doporučuju, stejně jako všechny ostatní série Monicy Murphy. Sice jsem nečetla ještě všechny, ale tu většinu, co mám za sebou, řadím mezi své oblíbené. Není to sice nic, co bych už v rukou neměla dřív, ale líbily se mi daleko víc než jiné.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..