Stealing Rose

StealingRose_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Stealing Rose
Knižní série: The Fowler Sisters
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocenís: 4 hvězdičky

Rose se jako nejmladší dcera vždycky cítila nejméně potřebná, ačkoliv se snažila svému otci ukázat, že i ona si zaslouží uznání a lepší pracovní pozici. Marně. Teď je svým životem natolik znechucená, že by nejradši se vším praštila a zkusila se poohlédnout po něčem jiném. Možná za to může tátova nová nesnesitelná přítelkyně, možná za to může tajemství její matky, které odhalila v jejích denících, možná jen prostě potřebuje změnu.

Když jí v Cannes zkříží cestu záhadný cizinec, s nímž naprosto ztratí hlavu a své ostýchavější já, hodí tuhle událost brzy za hlavu, ale nemůže na něj přestat myslet. Jaké je její překvapení, když na něj narazí v Londýně, kde si rozhodla udělat menší dovolenou a být zase chvíli se svou sestrou Violet. Zprvu si od něj snaží držet odstup, ale nedokáže mu odolat. Nakonec hodí zábrany za hlavu a zkusí si pro změnu užívat…

Nakladatel: Bantam (EN)
Počet stran: 336 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 3.3.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Promo ke knize

Datum četby: 1 den, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No to zase byla pořádná erotická jízda teda…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Když už jsem tuhle žhavou sérii rozečetla, musím ji taky dokončit… že ano. Na Rose jsem byla zvědavá, v prvním díle se mi líbila a byla mi sympatičtější než Violet. Rozhodně bod za to, že taková zůstala i ve své vlastní knize, naopak Violet mi tu pěkně pila krev. Chápu její roli v celém příběhu, ale tak nějak jsem byla na autorku naštvaná za to, že když už jsem jí v prvním díle přišla na chuť, v tom druhém mě místy neskutečně iritovala.

Příběh Rose a Cadena je dost podobný příběhu první knihy, není nouze o pořádnou dávku erotiky, trochu té romance a velkého nezávazného dobrodružství, které přesroste v něco víc. Jediný rozdíl je v tom, že Caden se neživí zrovna legální cestou, což byl svým způsobem zajímavý článek, na který v žánru moc často nenarážím. Vadilo mi jedině to, že mi Caden místy přišel možná trochu povrchní, ale tak nějak se to dalo čekat.

I tak jsem tuhle malinu ale slupla za jeden den a jsem zvědavá, co přinese poslední díl o černé ovci rodiny. Přiznám se, že tato série se mi čte daleko lépe než Billionaire Bachelors Club a to možná bude tím, že miliardáři byli až moc klasická červená knihovna s až moc předvídatelnými zvraty, zatímco The Fowler Sisters je hlavně erotická romance a navazuje na styl série One Week Girlfriend.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..