Fair Game

FairGame_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Fair Game
Knižní série: The Rules
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocenís: 5 hvězdiček

Jade evidentně nikdy neměla šťastnou ruku, alespoň co se týkalo jejích kluků. Jak jinak si vysvětlit to, že ji zrovna ten poslední vsadil do karetní hry výměnou za výhru padesáti tisíc dolarů. Je jedno, že se sázkou kategoricky nesouhlasila, propalovala ho pohledem a k jeho vyzivateli nebyla vůbec příjemná… Prohrál ji v sázce a vítěz vypadá, že si hodlá svou výhru vybrat – ať už Jade chce nebo ne. A i když se tomu brání, seč může, nějak jí to k němu přitahuje. Nevzdá se ovšem tak lehce.

Shep vždycky dostal všechno, co chtěl. Jako nejmladší syn bohatých rodičů se nikdy nemusel o nic starat a užíval si života plnými doušky. Možná proto ho ta zrzavá holka tolik irituje a zároveň ho to k ní tolik táhne. Nejspíš to bude tím, že jako jedna z mála z něj hned nepadá na zadek a neháže po něm toužebně očima. A ta její vzdorná pusa ve všem taky hraje pořádnou roli. Vyhrál ji v sázce a rozhodně ji nenechá se před ním schovávat dlouho. Co Shep chce, to taky dostane.

Počet stran: 315 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 12.5.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Bylo to jedno velké klišé, ale prostě mě to bavilo… nejen pro to, že to bylo pěkně hot.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Když jsem si úplnou náhodou všimla, že má oblíbená autorka přichází s novou new adult sérií, věděla jsem, že ji musím vyzkoušet, abych zjistila, jestli bude stejně dobrá jako One Week Girlfriend.

Jak už u knih Monicy Murphy bývá zvykem, vzala poměrně ohranou zápletku, ale převrátila a užila si ji po svém, přitom nezapomněla napsat řádku pěkně sexy scén, po kterých vám bude pěkně teplo. Oba hlavní hrdinové mi byli sympatičtí a jejich dialogy a všechny společné scény mě vážně bavily.

Slupla jsem knihu raz dva, líbí se mi příběhy postavení na zápletce „silného nesnášení“, kdy stejně všichni moc dobře víme, že se navzájem chtějí a jednou spolu skončí. Ty narážky a naštvané pohledy mě ale stejně braly, autorka prostě moc dobře ví, jak na mě.

Doufám, že i další dva díly budou stejně povedené. Mají se věnovat osudům Shepova nejlepšího kamaráda a jeho bratrance. Všichni tři jsou to bohatí a rozmalzení floutci, takže klasika 😀 Je pro mě doteď tak trochu záhadou, proč se autorka ještě v českém překladu neobjevila u nás, protože její knihy jsou daleko lepší než ty, které píšou Abbi Glines i Colleen Hoover.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..