Twice Tempted

TwiceTempted_bookAutor: Jeaniene Frost
Originální název: Twice Tempted
Knižní série: Night Prince
Díl: druhý
Žánr: paranormálno, romance, erotika, magie, upíři, duchové, ghúlové
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Leila je celá nesvá z toho, že se jí po posledním střetu s Vladovým nepřítelem ještě stále nevrátila její moc. Ještě stále ji chrání Vladova magická aura, takže jí oheň neublíží.

Kdoví proč se od ní ale začíná odtahovat a Leila má obavy, jestli to není kvůli tomu, že už nemá svou magickou sílu. Má pochyby o tom, že s ní byl Vlad právě jen kvůli tomu a teď pro něj nemá žádnou cenu.

Vlad jí ovšem chystá překvapení, které skončí úplně jinak než by si oba představovali. Leila odchází a bere si s sebou obrovskou díru v srdci. Něvěří, že Vlad není schopen lásky a doufá, že na něj dokáže zapomenout. Kdyby ji ovšem někdo nechtěl zabít…

Nakladatelství: Avon (EN)
Počet stran: 360 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 26.3.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Promo ke knize

Datum četby: 6 dní, březen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak nějak se mi druhý díl líbil o poznání více. Ani mi nevadily všechny ty přehnané macho řeči a činy.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Prví díl série se mi líbil, ale skončil docela uzavřeně, proto jsem byla zvědavá, jaké lapálie si pro hlavní dvojici autorka přichystá. Přece jenom podle anotace to vypadalo, že nastanou první větší vztahové karamboly. Proč taky ne, když Leila je stále smrtelnice a Vlad je stále upír. Problém nastává v okamžiku, kdy se do něj Leila opravdu pořádně zamiluje a i když jí řekl, že takového citu už není schopný a ani jej nechce, doufá, že ho dokáže svými činy nějak přesvědčit. Místo toho dostane nabídku úplně jiného stylu, než by očekávala.

Někdo by mohl namítat, že to bylo všechno tak nějak hrc prc naskládané dohromady, protože v tomhle díle se toho opravdu děje až až. Chvílemi tak vůbec nevíte, kde je nahoře a kde dole a kdo jde na čí straně a proč se nkdo snaží Leilu zabít. Těžko uvěřit, že by to byl nakrklý Vlad, když se rozhodla jej opustit, protože jí nedokázal dát to jediné, po čem toužila.

Nejspíš i kvůli všemu tomu dramatu se mi kniha četla naprosto výborně. Bavila mě a nechtěla jsem, aby to skončilo. Myslím, že za to můžou ty nekonečné macho řeči Vlada, kterým jsem naprosto propadla, ačkoliv vím, že je to prevít první kategorie. Prostě mám tu jeho arogantnost a nabubřelost ráda. Ne každý je klasický klaďas a u upírů to platí dovjnásob.

Leila od prvního dílu značně povyrostla, i když ještě stále se v celém tom upířím společenství neorientuje. Kdo by se jí taky divil, že jo. Já teda rozhodně ne. Já bych byla v ještě větších koncích a protože nejsem žádná sexice a bohužel neovládám ani žádnou paranormální sílu, byla bych mrtvá natotata. Ale dost o mně, zpátky ke knize.

Narozdíl od první knihy ta druhá skončila docela otevřeně. Hlavně samotná zápletka a její provedení mi několikrát nechala obočí vystřelit vysoko na čelo. Řeknu vám, že takové zvraty a zrady jsem vážně nečekala a jsem zvědavá, co za jízdu mi přinese třetí a čtvrtý díl.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..