Zapletený

Zapleteny_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Tangled
Český název: Zapletený
Knižní série: Tangled (Zapletený)
Díl: první
Žánr: romance, humor, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Drew Evans vždycky dostal, co chtěl. Vždycky. Ženy, sex, úspěch. Život mu hrál do karet a Drew byl spokojený. Jenže pak se objevila žena, která mu nedala spát.

Jediná, která odolala jeho přitažlivosti. Jediná, která byla stejně zapálená do práce jako on. Jediná, která mu dokázala vracet stejnou měrou a rozhodně jí nenahání strach. A to Drewa naprosto vytáčí. Štve ho, že není po jeho, že je ve své práci dobrá a že ho tak ztraceně přitahuje.

Jak to tak ale vypadá, ani ona není vůči jeho svodům zcela imunní. Co pro Drewa začalo jako pouhý chtíč, přerostlo v něco daleko víc. V něco, s čím si Drew nedokáže poradit… Nebyl by to ale on, kdyby se jen tak vzdal toho, co chce.

Nakladatel: Gallery Books (EN), Mladá fronta (CZ)
Počet stran: 254 (EN), 224 (CZ)
Vazba: Brožovaná (EN), Vázaná (CZ)
Vydání v USA: 2.8.2013
Vydání v ČR: 24.9.2014

Datum četby: 2 dny, září 2014, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Výborně jsem se u téhle sprosťárny bavila.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Tuhle knihu jsem měla v hledáčku už hodně dlouho, vlastně do chvíle, kdy jsem poprvé vzala do rukou Wallbangera a po dočtení jsem hledala něco stejně úžasné. Narazila jsem na Tangled (Zapletený) a hned podle anotace a pochvalných recenzí jsem věděla, že je to něco, co by se mi rozhodně mohlo líbit.

Příběh je to poměrně jednoduchý, zápletka naprosto jasná a svým způsobem se dá říct že i docela průhledná. Co knihu ovšem dělá naprosto unikátní je humor a styl vyprávění příběhu. Drew je úžasně vtipná a naprosto zkažená postava. Pěkný hajzlík, který v tom prostě umí chodit a je naprosto mimo z toho, že mu někdo dokáže odolat. Je sprostý a o sexu se dokáže bavit nejspíš ve dne v noci. Možná vypadá jako hráč, ale ve skutečnosti je naprosto rozkošný. Zdá se vám, že jsem jeho kouzlu propadla? Máte recht!

Na hlavní ženské postavě, Katherine, se mi líbí to, že to Drewovi dokáže pěkně vracet. Stojí si za svým a nezvdává se. Takových postav je v erotických románech jako šafránu. Většina je naprosto naivních a pořád se diví tomu a tamtomu. I ostatní postavy do příběhu skvěle zapadají. Hlavně Drewova neteř.

Na knize je sice naprosto jasně vidět, že ji psala ženská, protože chlap takhle rozhodně neuvažuje… nebo alespoň v některých věcech má určitě jiný pohled, ale to nic nemění na tom, že to mělo pořádnou šťávu a říz… a že jsem si to perfektně užila od začátku do konce!

Musím také pochválit výborný český překlad. Málokterý překlad erotické knihy dokáže přenést trefnost i přitažlivost originálu, tneto to rozhodně dokázal. Takových překladů to chce více.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..