Vzhůru do nového roku 2015!

Člověku se ani nechce věřit, že skončil další rok a přichází zase nový. Nevím, jak je to u vás, ale já mám pokaždo nostalgickou náladu a vzpomínám i na roky dávno minulé. Přece jenom jsem na tom světě už nějaký ten pátek a taky mám pořádně na co vzpomínat a co bilancovat.

Předsevzetí do nového roku si žádná nedávám, protože je stejně nedodržuju a neplním, totéž platí o různých knižních výzvách, které jsem po těch letech už vážně vzdala. Když toho člověk přečte ročně tolik, co já, prdí na nějaké pravidelné updaty tématických seznamů a dodržování pravidel… není na to prostě čas ani energie.

Minulý rok pro mě byl hodně náročný, ať už jde pracovních projektů, dalšího stěhování, vedlejších projektů jako eshop nebo třeba vánoční poradna (megazáhul). Na obyčejné knižní blogování mi nezbýval čas a strašně mě to mrzelo. Teď doufám, že už jsou ty velké věci za mnou a já si konečně můžu zapracovat na tom, co mě baví a co snad i po všech těch letech s mou prořízlou pusou baví i vás. Protože kdyby ne, tak co tu proboha děláte?

Co se týká webu, neustále pracuju na redesignu, takže vy si možná tento článek k novému roku přečtete kdovíkdy. Skoro 3000 článků je prostě na úpravu opravdu hodně a já možná navenek svou psavou vyřídílkou vypadám jako robot, ale robot ani zdaleka nejsem. O změnách a vizích do budoucna vám napíšu až ve chvíli opětovného spuštění webu, aby bylo vše hezky aktuální.

Myslím, že nová podoba a nový styl je krok správným směrem. Přece jenom mi nabíhá už pátý rok knižního blogování a to už je panečku pěkně kulaté číslo. Vždycky jsem byla tím, kdo přišel se všemi poťouchlostmi jako první, tak uvidíme, jak se mi podaří vás všechny překvapit teď. Doba jde dál…

P.S.: Do nového roku vám přeju hodně štěstíčka, zdravíčka lásky, pracovních i školních úspěchů a hromadu skvělých knih!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..