Suma sumárum za leden 2014

Ano, vím, že je září, ale vy taky víte, v jak šíleném skluzu s těmihle updaty za celý rok jsem. Bylo toho prostě hodně a já jsem byla ráda, že stíhám alespoň číst a recenzovat. Brzy ovšem chystám plno dalších novinek, takže by bylo fajn dohnat všechny resty, které za rok mám. Tak začínáme s přehledem…

Knihy, které jsem si koupila:

Nikdy nevíš by Chevy Stevens – v češtině
Černý déšť by Graham Brown – v češtině
Studentská výměna, Prázdniny na spadnutí by Sophia Lowell – v češtině
Prokletý maturiťák by kolektiv autorů – v češtině
Angelogolie by Danielle Trussoni – v češtině
Návrat do pozdemí, Volný pád do podzemí, Hlouběji do podzemí by Gordn & Williams – v češtině

Lepší pohled na obálky:

Tuhle nadílku jsem si pořídila za pár šupů během lednového srazu ve Zlíně v knižním outletu, který se bohužel zavíral. Konečně tak mám všechny vyšlé díly GLEE knih v češtině, další díly série Podzemí, kterou si plánuju přečíst, až budu mít všechny díly. Knihy jako Nikdy nevíš, Černý déšť a Angelogolie mě zaujaly už dříve, proto jsem si je taky koupila. No a Prokletý maturiťák je klasika, která mi doma nesmí chybět ani v té češtině.

The Spider by Jennifer Estep – v angličtině
Cursed by Destiny by Cecy Robson – v angličtině
Three Broken Promises by Monia Murphy (Recenze) – v angličtině
Secret by Brigid Kemmer – v angličtině

Lepší pohled na obálky:

Sérii Elemental jsem si díky prvním dvěma dílům velice oblíbila, dál jsem se bohužel zatím nedostala a aj kto vypadá, teď vychází brzy dokonce už pátý díl. Myslím, že bych si měla udělat seznam sérií, které mám rozečtené, ale ještě jsem je nedokončila. Něco mi říká, že ten seznam bude nekonečný. Taky se vám stává, že začnete sérii, ale pak musíte čekat na další díly, takže úplně zapomenete časem, že na ně čekáte a přesunete se zase k nějaké další… a pak se vám to kupí a kupí? Anebo to tak mám zase jenom já? Three Broken Promises je třetí díl série, díky níž jsem si velice oblíbila Monicu Murphy, musím si ale ještě přečíst ten čtvrtý díl, ať to mám v cajku. Cursed by Destiny je další díl série, co se mi dostala do hledáčku a The Spider je už nevím-kolikátý-díl mé oblíbené série od Jennifer Estep, kterou jsem taky ještě pořád nedočetla. A to kvůli tomu, co jsem si četla v některých recenzích a co mě hodně mrzelo. Nevím tedy, jestli je teď ten správný čas na to, abych se do ní zase pustila.

A teď se podíváme o několik měsíců zpátky na to, co se v lednu na blogu událo nového… Kdyby vás to třeba ještě zajímalo 😀 Začala jsem lednové Čteme s KD, které jsem jaksik textově v článku nedokončila, jak tak koukám. Ups. Vyhlásila jsem opětovně projekt Můj autor roku, proběhl sraz ve Zlíně a ohlédla jsem se za minulým rokem. Žádná sláva, já vím. A taky si uvědomuju to, že nějak nestíhám a zapomínám psát své reporty ze srazů. Je to dáno i tím, že jsem buď většinu spolupořádala nebo pořádala, takže jsem absolutně nestíhala fotit, a pak tak nějak i nebyl čas. Ale říkala jsem si, že by to chtělo zase novou chuť do blogování a chytnout novou zlatou žílu, protože v hlavě nosím hromadu nápadů, které nutně musím zrealizovat, jinak vybuchnu.

No a nakonec se podíváme na statistiky webu, abych mohla kulit oči nad tím, kolik vás sem chodilo, i když jsem zase tolik aktivní nebyla. Děláte mi radost. Statistika TOPlistu:

30.12.2013 – 5.1.2014                  2688

6.1. – 12.1.2014                            2408

13.1. – 19.1.2014                          2225

20.1. – 26.1.2014                          2526

27.1. – 2.2.2014                            2473

Velice překvapivé. Vnitřní statistika WP mi pak ukazuje, že byl můj web v lednu zobrazen celkově 25.466 krát, průměrně za den pak 821 krát. Nejzobrazovanější jsou klasicky RECENZE a DATA VYDÁNÍ, společně s AUTORY a SÉRIEMI – které musím samozřejmě aktualizovat a dodělat. Ale potřebuju čas! Tak a vzhůru na další sumára 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..