Drew + Fable Forever

DrewFableForever_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Drew + Fable Forever
Knižní série: One Week Girlfriend
Díl: tři a půl
Žánr: new adult, romance, drama, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Po nádherných líbánkách musí Drew zase naskočit do herního shonu, pokaždé když musí vyjet na zápas z města, nemůže se dočkat, až se dostane zpátky domů. Zdá se, že se s minulostí vypořádal a těší se na budoucnost strávenou se svou novomanželkou.

Fable má starosti o svého nezvladatelného bratra, s kterým dospívání začíná pořádně cloumat. Jejich matka jim dala vale už dávno a vrací se, jen když něco potřebuje. Vzájemné odloučení ani jeden z nich nesnáší zrovna dobře, ale snaží se všechno zvládnout a přesto být šťastní. Pak se ale objeví menší mráček na nebi…

Nakladatel: Bantam (EN)
Počet stran: 130 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 314.1.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, březen 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nemůžu si pomoct, ale tohle byla prostě strašná slaďárna, až to bylo místy děsně nudné. Na druhou stranu se to dalo čekat.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Tuhle novelku autorka napsala čistě kvůli čtenářům (a možná i nějakému to výdělku, nebuďme naivní), aby jejich oblíbené postavy měly své šťastně až navždycky.

Znovu se tak setkáváme s Drewem a Fable na začátku nové etapy života. Tentokrát jsou totiž manželé a mají před sebou ještě dlouhou cestu. A ta nebude ani trochu jednoduchá.

Je to kratší a docela hezká novela, bez které se ovšem klidně obejdete. Chvílemi je až moc nudná a předvídatelná, jindy zase tak akorát žhavá a hezká. Jen se mi při četbě zdálo, jako by hlavní hrdinové tak nějak ztratili od prvního dílu na jiskře. Nejspíš je to tím, že oba už dospěli a to zlé už mají za sebou. Teď se jen musí naučit žít jinak. Zajímavé ukončení příběhu a zároveň otevření pro čtvrtý díl a Owenův příběh.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..