Down to You

Autor: M. Leighton
Originální název: Down To You
Knižní série: The Bad Boys
Díl: první
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+ (hodně lechtivých a mnohem lechtivějších scén a slov)

Anotace na Goodreads: Spalující příběh jedné dívky, dvou bratrech a spalujícím milostném trojúhelníku… který zase tak trojúhelníkem není.

Olivia Townsend není ničím zvláštní. Je jenom holka, která se snaží dodělat vysokou, aby se mohla vrátit domů a pomoci otci s prací. Je rozhodnutá nebýt druhou ženou v jeho životě, co ho nechá na holičkách, i kdyby to znamenalo, že její osobní život bude muset počkat. Pro Olivii je to jasné. Prosté a jednoduché. Černé a bílé.

Ale co bylo dříve jasné, se nyní stává složitější ve chvíli, kdy potká Cashe a Nashe Davenportovi. Jsou to bratři. Dvojčata.

Cash je vším, co od chlapa vždycky chtěla. Je nebezpečný, sexy bad boy, který si ji přeje mít ve své posteli za jakoukoliv cenu. Převrací její vnitřnosti v kaši a jen jediným polibkem nutí zapomenout na to, proč pro ni není ten pravý.

Nash je vším, co od chlapa vždycky potřebovala. Je úspěšný, zodpovědný a intezivně vášnivý. Ale už je zabraný. A to hodně. Marissou, její krásnou a velice bohatou sestřenicí. To ale Olivii neodradí od tání pokaždé, když se na ni podívá. Jediným dotekem dokáže vymazat skutečnost, že spolu být nemůžou.

Černá a bílá se přemění na odstíny šedé, když Olivia zjistí, že bratři něco skrývají. Něco, co ji přinutí utéct tak daleko, jak to jenom jde. Ale na útěk je už pozdě. Olivia se do toho už namočila. A je zamilovaná. Do obou.

Oba bratři dokážou rozbušit její srdce. Oba bratři dokážou rozehřát její tělo.

Chce je oba.

A oni chtějí Olivi.

Jak si jen mezi nimi může vybrat?

Nakladatel: Smashwords (EN)
Počet stran: 215 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 21.9.2012
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 3 dny, říjen 2012, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No bylo mi pěkně horko.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Na knihu jsem narazila čistě náhodou ve chvíli, kdy jsem se brouzdala po zahraničních blozích. Obálka mě upoutala hlavně proto, že má naprosto stejný obrázek, jako jiná erotičtější kniha o striptérech, která tento měsíc vyšla u nás v Česku. Samosebou jsem byla zvědavá, o čem kniha je. A když jsem uviděla 4760 hodnocení na GoodReads, které způrměrovalo hodnocení na 4.17 (z 5), volba byla jasná. Tuhle erotickou pecku si musím přečíst.

Olivia je za život zvyklá, že jí nevychází nic, co by chtěla. Hlavně má obrovskou smůlu zamilovat se do prevítů, kteří ji využijí a po čase zmizí. A tak když se díky jednomu lechtivému nedorozumění v pánském strip klubu seznámí s Cashem, ví, že narazila na dalšího. Nemůže odolat vzájemné přitažlivosti, ale snaží se, co to jen jde.

Jaké je však její překvapení, když se druhý den seznámí se snoubencem své protivné a rozmazlené sestřenice, Nashem. Ten jako by totiž Cashovi z oka vypadl. Aby taky ne, když je to jeho bratr, dvojče. Ovšem vypadá to, že Nash bude to méně nebezpečné a slušné dvojče. Ale zdání klame. Jak to tak vypadá, oběma padla do oka a Olivie teď neví, jak se z tohohle vášnivého trojúhelníku dostat ven. A chce to vůbec?

Řeknu vám, že tahle kniha je pořádně žhavá. Tak často jsem se u žádné knihy nečervenala a ani takové teplo mi nebylo. Páni. Myslím, že mi nejen vzala dech, ale také výrazně zvýšila tep a oběh krve. Je to typický erotický román, takže na své si rozhodně přijde ženské osazenstvo.

Příběh je psaný z pohledů Olivie, Cashe i Nashe. Anotace toho prozradí docela dost, takže bystřejším čtenářům nejspíš už po prvních pár kapitolách dojde, v čem je háček a jak to nejspíš skončí. To ale vůbec nevadí, protože to je spíše vedlejší linie. I když ne zanedbatelná. Alespoň má hlavu a patu a není tam žádné hodně podivné BDSM…

Tohle je kniha, která by si zasloužila český překlad. Určitě by smetla jiné erotické romány, které se k nám teď dostávají. Vypovídá o tom také vysoké hodnocení a to kvantum lidí, co knihu četlo. Nejde o žádnou YA knihu, proto ji dospívajícím výrazně nedoporučuju. Vždyť je neubyd,e když si ještě nějaký ten rok počkají. Pak si knihu vychutnají mnohem lépe.

No byla to jízda a i když kniha nebyla úplně stoprocentní, častokrát si řeknete, jak je to divné. Při pohledu zpět vám zápletka přijde místy dost ujetá a mimo. Ale kdo to řeší? Já se skvěle bavila a že mi bylo i pěkně horko 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..