>Prom and Prejudice – první kapitola!

>

originální cover

Jelikož se mi blíží Xmas Reading Challenge, do které se oficiálně přihlásilo 5 lidí (včetně mě) a já si vybrala pro čtení Pýchu a předsudek (jednu z mých nejoblíbenějších knih), říkala jsem si, že je perfektní čas na to, abych vám ukázala knihu, která má brzo vyjít a kterou si chci přečíst.


O čem to je:
Po zimní přestávce se holky z velmi prestižní Longbourn Academy stávají posedlými školním plesem. Lizzie Bennet, která akademii navštěvujě díky stipendiu, se moc nezajímá o šaty podle poslední plesové módy, ani o drahé boty, ale její nejlepší kamarádka Jane ano. Obvlášť teď, když se Charles Bingley vrací ze semestru v Londýně.

Lizzie je šťastná, že se mezi Jane a Charlesem pomalu buduje láska, jenže naopak moc se to nezdá příteli Charlese, smobskému a domýšlivému Willovi Darcymu. A zdá se, že Darcy nemá zrovna v oblibě ani Lizzie a ona předpokládá, že je to kvůli tomu, že její rodina nemá peníze. 

Je zřejmé, že Darcy je jen nabubřelý pitomec, tak proč to k němu Lizzie tak táhne? Bude je Lizzina pýcha a Willovy předsudky držet dál od sebe? Anebo se z nich stane nový pár? 
Koukněte na promo ke knize
Kniha má v Americe vyjít 1.1.2011 a je od  Elizabeth Eulberg. Od této autorky jsem letos četla The Lonely Hearts Club. Jedná se o lehký dívčí románek, který se mi moc líbil. Vřele doporučuju a doufám, že někdy v budoucnu vyjde i u nás (dokonce jsou snad na ni odkoupena i filmová práva a chystá se pokračování).

Obálka mě naprosto uchvátila. Jednoduchá a přitom moc hezká. A novou adaptaci příběhu mezi Lizzie a Darcym si přece nemůžu nechat ujít!  Jestli nenarazím na její ebook verzi, mám v plánu si ji koupit.

Oficiální stránky knihy

Můžete si tady přečíst ukázku z knihy (klikněte na Excerpt).

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..