Manželská zkouška

ManzelskaZkouska_bookAutor: Jennifer Probst
Originální název: The Marriage Merger
Český název: Manželská zkouška
Knižní série: Marriage to a Billionaire (Manželství s milionářem)
Díl: čtvrtý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Julietta vždycky věděla, co se od ní čeká. Jako nejstarší dcera si nemohla dovolit myslet na něco jiného, než na rodinu a na rodinný podnik, který jejich rodiče založili z ničeho. Už od mala svou roli brala vážně a toužila, aby na ni otec s matkou byli pyšní.

Tohle zapálení jí vydrželo až do dospělosti, není tedy divu, že je pro ni práce vždy společně s rodinou na prvním místě. Na osobní život jí příliš času nezbývá a všechny její milostné pletky skončily fiaskem. Na teplou milencovu náruč raději zapomněla, proto je v šoku z toho, jak mocně reaguje na blízkost svého nového obchodního partnera.

Sawyer se naučil nikomu příliš nedůvěřovat. Život mu dal častokrát pořádně do těla, aby věděl, že se může spolehnout hlavně na sebe. Na lásku a šťastně až do smrti nevěří, nemá na to čas a raději se tu a tam oddává nezávazným a pořádně žhavým úletům. Když jej ale pracovní sen přivede do cesty ctižádostivé a na venek ledově chladné ženě, která se do práce pouští se stejnou vervou, jako on sám, nemůže jinak a touží ji mít. A Sawyer vždycky dostane, co chce…

Nakladatelství: Simon and Schuster(EN), Ikar (CZ)
Počet stran: 400 (EN), 288 (CZ)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 26.11.2013
Vydání v ČR: 13.10.2014

Datum četby: 3 dny, říjen 2014, v češtinš

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Vypadá to, že jde o poslední díl série, ukončená byla moc hezky.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Jennifer Probst se rychle zařadila mezi mé oblíbené autorky, ačkoliv jsou její příběhy častokrát naprosto předvídatelné a svým způsobem jako přes kopírák. Kdoví proč mi to ale žíly nijak netrhá, protože od ní neočekávám nic světoborného, chci si odpočinout a pobavit se – a toho přesně dosáhnu právě tím, že se pustím do některé z jejích knih.

Příběh avizuje přesně to, co dostanete. Možná už na začátku víte, jak to skončí, to ale nic nemění na tom, že se vše výborně čte a nenudí. Oba dva hlavní hrdinové jsou sympaťáci a i když občas chcete jednomu nebo druhému vrazit, máte je rádi.

V příběhu se samozřejmě objeví naši staří známí, až je to chvilkami mírně trapné, ale co, prostě to k tomu všemu patří. Jediná věc, které jsem si všimla a trochu mě udivila, že s každým dalším dílem byly sexuální scény pikantnější a pikantnější. Je to nejspíš dáno i tím, že je to u současných romancí zvykem.

Myslím, že jde o poslední díl milionářské série. Je mi to sice trošku líto, na druhou stranu jsem ale zatové hezké ukončení ráda. Někdo může namítat, že byly všechny díly na jedno brdo a nejspíš bych mu i dala za pravdu, ale co byste od klasické romance čekali? Já jsem rozhodně spokojená a těším se, až začne v češtině vycházet její de facto spin-offová série Searching For.

Myslím, že bychom se prvního dílu mohli v příštím roce dočkat a těší mě vědomí, že v třetím a posledním díle série se znovu potkáme s Wolfem, kterého jsem si v Manželské zkoušce nesmírně oblíbila.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..