Poznej blogera: Stefanie G. Books

Název blogu: Stefanie G. Books

Adresa blogu: http://stefanie-g-books.blogspot.cz

Pisatel blogu: Stefanie G. (Jihomoravský kraj)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ne

O blogu: Blog je pro všechny, kteří rádi objevují nové autory a příběhy… Původně jsem ho založila především proto, aby se mé vlastní knihy dostaly blíže k veřejnosti, takže zde najdete hlavně anotace k mým knihám, úryvky z nich, hudbu, která mě k psaní inspirovala a něco málo o mně. Na začátku jsem totiž ještě netušila, že mě přemůže touha podělit se o své názory na knihy, které se mi za ty roky nahromadily v knihovničkách a které nejsou mým výtvorem, s ostatními. A tak jsem začala přidávat i recenze. Zatím jich je jen pár, ale pomalu přibývají!

Zaměření blogu: Mám ráda YA, občas nějaké to fantasy, ale ráda si přečtu cokoliv, co mě zaujme.

Délka blogování: Něco málo přes měsíc. (stav k 11.11.2013)

Důvod blogování: Už několik let se snažím, aby moje výtvory spatřily světlo světa. Hodně lidí v mém okolí se mě pořád ptá, kdy si budou moct přečíst to a tamto… Blog se mi zdál jako jedna z možností, jak jim svoji práci ukázat. Dát jim možnost, aby si sem tam přečetli nějaký ten úryvek. Teď se těch lidí, co se mě ptají, kde si knihy můžou koupit, nahromadilo mnohem víc, a já jsem ráda, že je o mé příběhy takový zájem. To byl prvotní impuls k zahájení blogování.

Bála jsem se, že mě počáteční nadšení opustí a že toho budu litovat, ale byl to pravý opak. Najednou jsem se nechtěla podělit jen o své knihy, chtěla jsem se podělit i o to, co čtu, jaké knihy mě zaujaly a co ve mně zanechaly po svém přečtení. Když pak moje recenze někoho přesvědčí k tomu, aby si knihu přečetl, nesmírně mě to potěší a rozradostní den! A právě proto bloguji…

Oblíbená kniha nebo autor: Meg Cabot, Becca Fitzpatrick

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Deny el Infian napsal:

    Jaj, Cabot, můj člověk! :3
    Jinak sympatická blogerka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..