Beautiful Bitch

BeautifulBitch_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Beautiful Bitch
Knižní série: Beautiful Bastard
Díl: půldíl
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Zrovna když kariéra Claire začne nabírat na obrátkách, přeje si Bennett, aby vše trochu zpomalilo, aby mohl se svou přítelkyní strávit divokou noc sám.

Ale poté, co odmítne vzít ne za odpověď, mají najednou Chloe s Bennettem v rukou dva lístky, zamluvenou francouzskou vilu a čeká je jedna překvapivá konverzace, která je dovede – zcela nepřekvapivě – pod peřinu.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 160 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 9.6.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, červenec 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Well, that was kind of… insane.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Tohle je taková jednohubka pro všechny fanoušky série. Nebudu vše zbytečně popisovat, abych vám to celé nevyspoilerovala, protože by to byla škoda. Jde o jednu událost, na kterou v druhém díle série narážel Max i Bennett a je zajímavé, že se autorky rozhodly tenhle bonus čtenářům přinést. Na druhou stranu, proč ne. Povídka to byla hezká, lehce úsměvná i mírně frustrující.

Přece jenom první díl byl postaven na klasickém hate/love vztahu, který nakonec skončil happy endem, těžko můžete přinést v povídkách něco převratného, aniž byste si zničili vše, co jste vybudovali a předvedli dříve. Líbí se mi, že autorky nesledují trend poslední doby – dáme hrdiny dohromady v prvním díle a pro jistotu napíšeme pokračování, kde je rozdělíme, nejlépe ještě i třetí díl.

Sice tím povídka ztrácí takový ten elektrický náboj, kdy nevíte, co se bude dít dál, ale i tak vás leccos překvapí. Samozřejmě se nevyhneme jakémusi tomu klišé, ale tak už to nějak chodí. Já jsem si tuhle jednohubku užila a těším se na další. Zajímalo by mě, jestli se JOTA třeba později rozhodne vydat všechy půldíly do jedné knihy (mají být tři), určitě bych to uvítala.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

5 Responses

  1. Lary napsal:

    Počkat, počkat, počkat… Jestli jsem to dobře pochopila, tak se Bennet a Chloe rozejdou. On skončí s jinonu? A pak zase někam jedou a vyspí se spolu? Chápu to dobře?

    • Syki napsal:

      Éh ne? Máš to nějaké pomotané 😀 Nikdo se s nikým nevyspí 🙂 Nemusíš se bát, všecko je v pohodě.

  2. Nick* napsal:

    Ahoj, myslíš, že bych mohla požádat o přeoslání na mail Série Beautiful v aj ??pokud ne, nic se neděje:) Díky kamkulka@seznam.cz

  3. Luci napsal:

    ani jsem nevěděla, že něco takového existuje :/ musím se po tom podívat 🙂 vypadá to dobře 😀 a asi je to dobré přečíst si to, kvůli dějové linii 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..