Royally Remembered

Autor: Emma Chase
Originální název: Royally Remembered
Knižní série: Royally (Royally)
Díl: novelka
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Životy královské rodiny ve Wessco byly vždy mimořádné. Oplývající mocí a bohatstvím a poznamenaný okamžiky duše spalující vášně, nádherné lásky a tragické ztráty.

V této sbírce povídek, odehrávajících se v období knih Royally i mimo ni, prozkoumáme okamžiky, které pomohly formovat tyto postavy do neodolatelných hrdinů a hrdinek, které čtenáři poznali a ochraňovali.

Potkáváme prince Nicholase a Henryho rodiče, prince Thomase a lady Calistu; vidíme boj o vyvážení rodinných vztahů s požadavky monarchie; a pokračujeme v příběhu královny Lenory a prince Edwarda, jejichž hluboká láska trvá déle než celý život.

Nakladatel: Everafter Romance (EN)
Počet stran: 275 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 12.4.2022
Vydání v ČR: zatím nevyšlo

Datum četby: 1 den, leden 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: I ta slza ukápla.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Byla jsem na tuto novelku plnou krátkých povídek o hlavních hrdinech královské rodiny, se kterými jsme se v celé sérii seznámili. Nepotkáme se tu sice s Ellie a Loganem ze třetího dílu, ale podíváme se na chvíli i do života Thomase a Calisty, které jsme jinam neměli možnost poznat.

Celkově všechny povídky hezky dokreslují celkový příběh. Měla jsem tak pocit, jako bych i já byla součástí rodiny. Novelka je krátká, takže se četla rychle. U některých jsem si dokonce poplakala, jiné mě dokázaly pořádně chytnout za srdce.

Proto jsem taky novelce dala plný počet, protože šlo o skvělý kousek. Jsem ráda, že celá série vyjde v českém překladu. Já se teď vrhnu na spin-offovou sérii o bodyguardech, kde ale zatím vyšel pouze první díl a další ještě ne. Snad to neskončí jen u jednoho.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Ja napsal:

    Rád hraju goodgame enoire

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..