Dirty Charmer

Autor: Emma Chase
Originální název: Dirty Charmer
Knižní série: The Bodyguards
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Abigail Haddock je ohromující, rozumná a někteří by řekli že i nudná. Ale ve skutečnosti to není její vina. Vyrůstala v jedné z nejstarších a nejbohatších aristokratických rodin Wessca. Abby pracuje přesčas, aby se odlišila jako špičková lékařka, přesně jak to vyžaduje její rodinný odkaz.

Nemá na nesmysly čas.

Tommy Sullivan je celý o nesmyslech.

Jistě, je to elitní bodyguard se smrtícími schopnostmi a spolumajitel renomované společnosti S&S Securities Firm – ochránce bohatých a titulovaných. Ale je také hlučný, zábavný a naprosto neodolatelný.

Tommy ví, jak se dobře bavit, a nikdy neviděl někoho, kdo by se potřeboval bavit víc než Abby. Ta dívka potřebuje dlouhé, vlhké, vášnivé polibky – a on je na tuto „práci“ ten pravý.

Netrvá dlouho a jejich vztah bez závazků se promění v něco víc. Něco sladkého, návykového a skutečného. Ale Tommy a Abby jsou příliš královsky tvrdohlaví, než aby to přiznali.

Protiklady se přitahují, to ví každý. Ale mohou vydržet – mohou milovat… navždy?

Nakladatel: Everafter Romance (EN)
Počet stran: 264 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 19.5.2020
Vydání v ČR: zatím nevyšlo

Datum četby: 2 dny, leden 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Pěkná romance.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Do téhle spin-offové série Royalů jsem se pustila hned po dočtení sbírky povídek. Sice jsem si zběžně pročetla pár recenzí, kde to vylo tak půl na půl, ale chtěla jsem si udělat obrázek sama. Přece jenom je to další reroticky laděná romance týkající se královského světa privilegovaných.

Hlavní hrdinka si jde pevně za svým cílem. Chce být totiž nejlepší chirurg a zařadit se tak konečně mezi ostatní nadané členy své rodiny. Nemyslí si, že je totiž dost dobrá a že by se ji mohla vyrovnat. A tak nehodlá zbytečně ztrácet čas hloupostmi a plně se soustřeďuje na práci a studium. Únik ze světa povinností se ale naskytne v okamžiku, kdy se seznámí s pohledným osobním strážcem, který rozhodně ví, co chce a jak toho dosáhnout.

Příběhově nejde o nic extra překvapivého a nového, co by tu už v jiných provedeních nebylo. Ale autorka mě opět dokázala do téhle milé romance s několika pěkně žhavými scénami pořádně vtáhnout a jen tak nepustit. Knížka se četla téměř sama a věřím, že bych ji dokázala slupnout najednou, kdybych měla dost času.

Oba dva hrdinové mi byli od začátku sympatičtí a fandila jsem jim celou dobu. I v této sérii jsme se seznámili s řadou nových postav, jeichž příběhy možná uvidíme v dalších dílech, ale zatím to není jasné, protože dosud vyšel jen první díl. Tak uvidíme, jak to nakonec bude a jestli se série také dočkáme v českém překladu.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..