Bad Girl Reputation

Autor: Elle Kennedy
Originální název: Bar Girl Reputation
Knižní série: Avalon Bay (Avalon Bay)
Díl: druhý
Žánr: new adult, erotika, romance
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Když se bývalá problémová dívka Genevieve West vrátí domů na pohřeb své matky, je připravena držet si odstup od svého bývalého přítele Evana Hartleyho. Jejich historie je plná turbulencí. A vášně. Sakra hodně vášně… na kterou se zoufale snaží zapomenout.

Ale je nemožné nenarazit na Evana v malém pobřežním městečku, kde kdysi divoce pobíhali. A ve chvíli, kdy znovu uvidí svého nádherného ex, je Gen jasné, že Evan je stále stejně neukázněný, sexy a neodolatelný jako vždy. Tentokrát se však rozhodla jít novou cestou. Už žádné párty. Už žádné hloupé chyby. Jejím plánem je dočasně zůstat ve městě, aby pomohla otci řídit jeho obchod, ale jakmile najde někoho jiného, je odtamtud pryč.

Evan má jiné myšlenky. Ví, že spolu mohou být dobří, ale musí o tom přesvědčit Genevieve, i kdyby to znamenalo obrátit nový list sám. Ale můžete se někdy opravdu zbavit špatné pověsti? Genevieve a Evan se to chystají zjistit.

Nakladatel: St. Martin’s Griffin (EN)
Počet stran: 320 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 4.10.2022
Vydání v ČR: vyjde

Datum četby: 4 dny, říjen 2022, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nějak mě to tolik nebralo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Přiznám se, že jsem od téhle knihy moc neočekávala. Přece jenom jsem věděla, do čeho jdu díky předchozímu dílu, ale i tak jsem doufala, že tentokrát mi příběh nepřijde tak zdlouhavý. Bohužel mi to přišlo ještě delší.

Možná to bylo dáno tím, jak moc často oba hlavní hrdinové mluvili o tom, jak jeden druhému nedokážou říct ne a jak je to k sobě táhne, i když je to špatné a jejich vztah je spíš toxický. A pak se vrhnou do nekonečných vzpomínek na minulost a jaké situace zažívali a sem tam na to hupsnou. Ovšem prohlašují, že se musí změnit. Ale k žádné velké a výrazné změně vlastně asi ani moc nedojde.

A tak se vlastně oba jen točí dokola, do toho se sem tam něco menšího stane, ale k nějakému extra vývoji vlastně moc nedojde. Což je docela škoda, protože by si s tím autorka mohla trochu víc vyhrát, když už jde o tzv. „druhou šanci“. Takhle mi prostře přišlo, že se jen kniha pořád táhne a táhne dál. A vlastně ani konec mi nepřišel jako konec, i když jsme se dočkali nějaké formy epilogu.

Sice jsem nečekala moc, ale asi jsem čekala něco víc. První díl mě chytnul víc než tento, doufejme, že ta třetí kniha bude zase lepší. Jen by mohla být kratší. Uvidíme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..