Tento měsíc v kinech (75)

Tento měsíc se v kinech objeví pouze tři filmové adaptace.

~ Srpen 2022 ~

Tygři (Tigers)
Podle literární předlohy: Tigers ~ Martin Bengtsson
Datum premiéry: 4.8.2022

Martin je jedním z nejslibnějších fotbalových talentů, jaké kdy Švédsko vidělo. V šestnácti se mu splní jeho celoživotní sen, když ho koupí jeden z nejprestižnějších italských klubů.

Tento sen však přichází za velmi vysokou cenu, co se týče obětí, oddanosti, tlaku a – především – osamělosti. Martin se začíná ptát, zda je to vlastně život, po kterém toužil. Tygři jsou jízda na horské dráze na život a na smrt moderním fotbalovým průmyslem.

 

Bullet Train (Bullet Train)
Podle literární předlohy: Bullet Train ~ Kótaró Isaka
Datum premiéry: 4.8.2022

Brad Pitt hraje ve filmu Bullet Train nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty.

Osud má nicméně jiné plány, protože Beruška se při své nejnovější misi v nejrychlejším vlaku světa dostane do křížku se smrtícími protivníky. Jejich cíle jsou vzájemně propojené, a zároveň protichůdné. Konec trati je pouze začátkem nepřetržité divoké a vzrušující jízdy napříč moderním Japonskem.

 

After: Pouto (After Ever Happy)
Podle literární předlohy: After ~ Anna Todd
Datum premiéry: 25.8.2022

Čtvrtý díl romantické ságy začíná přesně tam, kde předešlý díl skončil. V Londýně na svatbě Hardinovy matky. S šokujícím odhalením toho, kdo je jeho otec, se Hardin nemůže smířit a začíná se propadat do temnoty své duše a do pití. Tessa odjíždí zpět do Ameriky a poté, co ji potká osobní tragédie, Hardin přijíždí, aby jí dodal podporu. Je už ale příliš nevyzpytatelný a boj s vlastními démony ho pohltil natolik, že situaci jen zhorší a jejich křehký vztah dovede až na samou hranu.

Tessa si uvědomuje, že přes veškerou lásku a touhu, kterou k Hardinovi cítí, přišel čas, kdy musí myslet na sebe, na své štěstí a kdy musí budovat svůj vlastní život. Odjíždí pryč do New Yorku začít znovu. Rozervaný Hardin se po nějaké době odhodlá o Tessu znovu bojovat, ale může být už pozdě. Tessa dávno není nevinná studentka, uvědomuje si své možnosti v životě a možná umí být stejně krutá, jako býval kdysi Hardin. Vždy, když se potkají, vášeň je silnější než oni a nemohou jí odolat. Je ale jejich láska taková, aby za ni bojovali za každou cenu?

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..