Tempation on Ocean Drive

Autor: Jennifer Probst
Originální název: Temptation on Ocean Drive
Knižní série: The Sunshine Sisters
Díl: druhý
Žánr: romance, román pro ženy, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Mladá vdova Bella Sunshine-Caldwell se soustřeďuje jen na výchovu své dcery a na chod rodinného byznysu, Sunshine Bridal. Takže rozhodně není čas na nějakou tu romantiku s kolegou Gabem, ke kterému ji to neskutečně táhne. Ale on stejně nemá v úmyslu v Cape May zůstávat moc dlouho. Navíc je moc vysoký, tajemný a přitažlivý na to, aby byl něco jiného než lamač srdcí.

Každá žena ve městě má na Gabea Garciu políčeno. Jenže jediná žena, po kterou má oči on, vypadá, že ji vůbec nezajímá. Přitom on by se chtěl zamilovat, být otcem a usadit se. Zatímco spolupracuje s Bellou na magické zimné svatbě, začíná pomalu bortit zeď, co mezi ně postavila. Bella tak snad konečně uvidí Gabea takového, jaký je.

Jenže stačí trocha obvyklých klepů, aby dokázaly tuto křehkou lásku zbortit. A teď to vypadá, že šťastný konec, v který Bella s Gabem doufali, si budou muset ještě vybojovat.

Nakladatel: Montlake Romance (EN)
Počet stran: 298 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 25.8.2020

Datum četby: 2 dny, květen 2022, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Sice mě ta Bella občas vytáčela, ale milá jednohubka.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Vzhledem k tomu, že mi moje malá holčička po obědě nějakou tu hodinku pospí, mám konečně i čas na čtení. Ideální pro rychlé romanťárny, co vám rychle utečou a pobaví vás. A přesně takový je i druhý díl svatební série.

Bella je prostřední dítě, mladá vdova a matka malé holčičky, pro kterou musí být máma i táta. Člověk by řekl, že se s ní dokážu víc sžít, ale musím říct, že mi občas šíleně lezla na nervy. Chápu její opatrnost a odstup, ale pila mi krev, protože Gabe byl snový. Někdy možná až moc snový. Ale co u romanťáren tak asi čekat jiného, co.

Příběh byl opět poměrně jednoduchý, ale milý, hezký, celkově sympatický a musím říct, že jsem si ho užila. Jen se přiznám, že mě některé delší části plné popisů nudily, tak jsem je občas přeskočila. Nutno podotknout, že to spíš souviselo s mou občasnou averzí k Belle.

Četbu jsem si ale dost užila a rozhodně ji můžu doporučit. Pokud hledáte něco rychlého a milého, co vám chvílemi i rozproudí krev, jen po sérii sáhněte.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..