Love on Beach Avenue

Autor: Jennifer Probst
Originální název: Love on Beach Avenue
Knižní série: The Sunshine Sisters
Díl: první
Žánr: romance, román pro ženy, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Avery Sunshine nemusí mít nutně svou spřízněnou duši, aby věřila na šťastně až na věky – alespoň tedy pro své klienty. Cílem její firmy Sunshine Bridal, kterou vlastní se svými dvěma sestrami, je plnění snů. Když její nejlepší kamarádka oznámí zasnoubení, je Avery nadšená, že se může postarat o velký den budoucí nevěsty. Co je méně vzrušující? Arogantní a náročný bratr její nejlepší kamarádky, který jí jde za svědka.

Prvotní instinkt Cartera Rosse je zavolat policii. Slíbil si totiž, že se o svou impulzivní sestřičku vždy postará a hodlá to dodržet. I kdyby to znamenalo, že se bude muset pustit do plánování svatby, protože si je jistý tím, že Avery selže. Avery je totiž nepředvídatelná. Hlavně pokud je to stále ta ohnivá vysokoškolačka, kterou si pamatuje.

Situace mezi Avery a Carterem se značně vyostří. Stejně tak jako zažehnutí jiskry přitažlivosti při každém dalším polibku. Svatba se nezadržitelně blíží, bude tedy potřeba hodit minulost za hlavu a učinit rozhodnutí, které může změnit život všem. Protože to, proti čemu tak vehementně bojují, vypadá hodně jako láska.

Nakladatel: Montlake Romance (EN)
Počet stran: 315 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 1.5.2020

Datum četby: únor – duben 2022, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Mám ty její romanťárny fakt ráda.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Romanťárny Jennifer Probst mám ráda. Jsou ideální na odreagování, mají poměrně jednoduchou zápletku, hezkou romanci, erotiku tak akorát a celkově vás čtení baví.

Výjimkou tak není ani tento kousek, který je prvním dílem trilogie o třech sestrách, co mají svatby v malíčku. První dvojice měla klasický hate/love vztah a i když mi to jejich hašteření občas brnkalo na nervy, byli oba sympaťáci. Ten jejich přerod mi sice přišel trošku zrychlený, ale už jsem možná jen zvyklá na stále se opakující se vzorec příběhů. Ono co tam taky vymýšlet jiného.

Čtení jsem si ale užila, i když jsem mohla číst jen po večerech těsně před spaním. Jinak bych knihu zvládla nejspíš slupnout i najednou. Je to docela lehké a příjemné čtení. Doufám, že se série dočkáme také v českém překladu. Ráda bych si ji zařadila k dalším dvěma sériím, co už doma mám a ráda se k nim občas vracím.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..