Padlo mi do oka (17)

Tahle moje občasná rubrika se opět hlásí o slovo. Naposledy jsem vám ukazovala, co mě zaujalo, před třemi lety. Sice těžko říct, kolik času budu mít v tomto roce na čtení, ale třeba to bude jedna z mála věcí, u nichž budu moci vypnout a relaxovat. Tentokrát se podíváme na pět nových sérií autorek romancí, které patří mezi mé oblíbené a od kterých si vždycky ráda něco nového přečtu.

Love on Beach Avenue ~ Jennifer Probst
Jennifer Probst mám ráda. Jsou to většinou takové fajn romantické oddechovky, typické harlekýnky, co jen nejsou tak úplně tupé, jejichž čtení vám neuvěřitelně rychle uteče. Konec bývá většinou jasný už od začátku, ale člověk si při četbě odpočine. Je to také jedna z mála autorek, jejíž tři série se dočkaly také českého překladu. V tomto případě se jedná o trilogii.

Avery Sunshine nemusí mít nutně svou spřízněnou duši, aby věřila na šťastně až na věky – alespoň tedy pro své klienty. Cílem její firmy Sunshine Bridal, kterou vlastní se svými dvěma sestrami, je plnění snů. Když její nejlepší kamarádka oznámí zasnoubení, je Avery nadšená, že se může postarat o velký den budoucí nevěsty. Co je méně vzrušující? Arogantní a náročný bratr její nejlepší kamarádky, který jí jde za svědka.

Prvotní instinkt Cartera Rosse je zavolat policii. Slíbil si totiž, že se o svou impulzivní sestřičku vždy postará a hodlá to dodržet. I kdyby to znamenalo, že se bude muset pustit do plánování svatby, protože si je jistý tím, že Avery selže. Avery je totiž nepředvídatelná. Hlavně pokud je to stále ta ohnivá vysokoškolačka, kterou si pamatuje.

Situace mezi Avery a Carterem se značně vyostří. Stejně tak jako zažehnutí jiskry přitažlivosti při každém dalším polibku. Svatba se nezadržitelně blíží, bude tedy potřeba hodit minulost za hlavu a učinit rozhodnutí, které může změnit život všem. Protože to, proti čemu tak vehementně bojují, vypadá hodně jako láska.

Sweet Little Thing ~ Abbi Glines
Knihy Abbi Glines nejsou nic extra, ale dokážou vás vtáhnout a nepustit až do konce. Hlavně asi proto, že jsou naprosto ujeté a je jim to úplně jedno. A taky jsou plné sexu, velice obrazného sexu. Už jsem pár sérií a spin-off sérií autorky četla a i když jsem myslela, že se dalším jejím knihám spíš vyhnu, řekla jsem si, že si nějakou její oblbovačku možná ještě k přečtení dám a padla mi do oka tato čtyřdílná série, i když recenze jsou děsné. Alespoň se u toho pobavím.

V den, kdy její matka zemřela, dostala Beulah jen jméno. To bylo vše. Žádné vysvětlení. Portia Van Allan nebyla zrovna osobou, které by Beulah věřila, že znala její matku. Bohatá, sebestředná a kromě toho, že poskytovala její matce zvláštní péči, taky krutá.

Jenže v okamžiku, kdy se Portiin syn vrátí domů na léto, dojde Belulah, že to ona není ve vedení. Ten dům jí totiž nepatří. Její zesnulý manžel jí totiž nic nenechal. Všechno patří jejímu synovi, který svou matku zrovna dvakrát v lásce nemá. Jasper Van Allan nemá ani ponětí, proč jeho matka najala mladou nádhernou blondýnku, aby se starala o dům, a málem ji z domu vyhodí, než na to přijde.

Když si uvědomí, že na Beulah je daleko víc než jenom hezká tvářička, stále hledá důvody, proč být v její blízkosti. Všechno do sebe začne zapadat, všechno začíná mít smysl… dokud ze skříně Van Allanů nezačnou vypadávat kostlivci, lži a temná tajemství. Pokřivená pravda donutí Beulah utéct…

Close to Me ~ Monica Murphy
Na new adult sérii Monicy Murphy jsem narazila náhodou a nečekala jsem, jak moc se mi její styl zalíbí. Od té doby jsem četla celou řadu jejích knih a nelitovala jsem, bavily mě. Proto, když jsem si všimla, že napsala spin-offovou sérii k té původně první, díky které jsem si jí oblíbila, řekla jsem si, že ji zkusím. Sportovních romancí není nikdy dost.

Asher Davis. Moje první láska. Můj první polibek. Kluk, co mi vytrhl srdce z hrudi… znovu a znovu. Znovu a znovu. A já ho pokaždé nechala. Ochotně. My dva jsme totiž ten toxický středoškolský pár, o kterém jste už slyšeli. Ten, kterého na chodbách vidíte, že se snaží vyhýbat jeden druhému. Smějete se jim ve třídě, když jsou nuceni společně pracovat, jejich pohledy plné nenávisti. Jsme ten pár, o němž drbete, když vyhrají princeznu a prince plesu…

Tohle nahánění tam a zpět mě už unavuje. Nejsem jeho princezna, jsem jen holka, se kterou si hraje, když se zorvna nudí. A on rozhodně není můj princ, bez ohledu na to, jak moc bych si to přála.

Tohle je náš poslední rok ve škole a dělí nás tak jen měsíce od toho, abychom se už nikdy víc neviděli. Jenže pak se stane něco, co nás naopak sblíží. Stačí jediný jeho dotek a já pro něj opět zahořím. Žhavěji než kdy předtím. Ale o když to přeskočí v ničivý oheň? Anebo to tentokrát bude fungovat?

Dirty Charmer ~ Emma Chase
Emma Chase je další moje oblíbená stálice, od níž jsem toho už hodně četla a která mě baví. Začala jsem její největší hitovkou, co mě uchvátila a pak vyzkoušela další její kousky. Naposledy královskou romanci, která má nově také spin-offovou sérii o bodyguardech.

Abigail Haddock je krásná, rozumná a někdo by řekl, že i tak trochu… prkenná. Ale není to tak úplně její chyba. Byla vychována v jedné z nejstarších, nejbohatších aristokratických rodin Wessca. Abby pracuje tolik, aby byla pokládána za úspěšnou lékařku a dostála tak pověsti své aristokratické rodiny. Nemá čas na nesmysly. A Tommy Sullivan je holý nesmysl.

Jistě, je to elitní osobní strážce se smrtícími schopnostmi a spolumajitel proslulé firmy S&S Securities – ochránce bohatžch a královských. Ale je také hlučný, zábavný a naprosto neodolatelný. Tommy ví, jak se dobře bavit, a nikdy neviděl nikoho, kdo by to potřeboval víc než Abby. Tahle dívka potřebuje dlouhé, mokré a žhavé polibky a on je pro tuhle práci nejvhodnější.

Netrvá moc dlouho a tohle divoce sexy, hříšně uspokojující uspořádání bez závazků promění v něco víc. V něco sladkého a návykového… a skutečného. Ale Tommy i Abby jsou příliš královsky tvrdohlaví na to, aby to připustili. Každý ví, že se protiklady přitahují. Ale může to trvat, můžou se milovat… navždy?

The Player Next Door ~ K.A.Tucker
Od K.A.Tucker jsem sice četla jen jednu sérii, ale silně na mě zapůsobila. Byla jsem ráda, že jsme se dočkali také česého překladu. Od té doby jsem se ale neodhodlala se do nějaké její další knihy pustit, i když jsem si jich do kolonky to-read pár dala. Tohle je její nejnovější kousek, který mě zaujal.

Scarlet Reed se vrátila do Polson Falls přesvědčená, že dvanáct let je dostatečně dlouhá doba, aby se zbavila své ponižující identity z dětství, kdy byla známá jako dcera místní nevěstky. Díky zabezpečení v podobě učitelského místa a rozkošného bydlení to vypadá, že se jí v životě opět začne dařit. Tedy až do chvíle, kdy zjistí, že Shane Beckett bydlí hned vedle.

Shane Beckett, pohledný a charismatická středoškolská fotbalová hvězda, co jí rozbila srdce. Ulhaný a nevěrný hráč, který měl být už dávno pryč a žít život profi hráče, přitom motat ženským hlavu tím, že je to princ na bílém koni. Shane Beckett, co je snad ještě atraktivnější než kdykoliv předtím a co směrem k ní vysílá jedne zářivější úsměv za druhým, jako by neudělal nic špatného.

Scarlet mu dá ovšem jasně najevo, že se staré rány nezahojily a že sice můžou být sousedé, ale přátelé rozhodně ne. Nepodlehne znovu tomuhle svobodnému otci a hasiči, nezáleží na tom, kolikrát se jí omluví, kolikrát jí příspěchá na pomoc, nebo jak silně jí z jeho přítomnosti buší srdce. Jenže čím víc času s ním tráví, tím víc se začíná bát, že se Shane opravdu změnil. A možná tentokrát jen obehrává sama sebe a ubírá si šanci na štěstí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..