Suma sumárum za duben, květen, červen 2020

Máme další tři měsíce za sebou, tentokrát poněkud krušnější než ty předchozí. Nevím, jak jste na tom byli vy, ale já nějak neměla ani trochu chuť číst. Přece jenom práce bylo i z home office jako na kostele, po celém dni chtěl člověk spíš odpočívat a prostě se jen tak válet. I tak jsem si ale za ty tři měsíce pořídila pár nových kousků.

Knihy, které jsem si koupila:

Tuhle hromádku jsem si koupila online na e-shopu Dobrovského, protože tenkrát měli docela dobrou akci  na 1+1 kniha zdarma na výběr Odserte se a Důmyslné úmění jak mít všechno u prdele. K tomu měli i slevy na různé omalovány a spojovačky, takže jsem si pořídila Láska a mír a Přírodní spojovačky, tak uvidíme. Ještě jsem si ke knihám pořídila i dvoje puzzle 1000 dílků, které byly za polovinu. Stejně tak jsem si koupila i lepidlo na puzzle, tužky, strouhátko a gumu.

Nenapadlo by mě ovšem, že v Dobrovském neumí balit knihy do balíku a že mi spojovačky přijdou polité a polepené právě oním lepidlem na puzzle. Z toho jsem samozřejmě radost neměla a očistila jsem, co šlo. Každopádně odteď vím, že je docela risk si něco z tohoto e-shopu objednávat domů, protože kdo ví, v jakém stavu to přijde.

Taky jsem zakouppila dvě kuchařky. Špetka chuti mě okamžite zaujala v obchodě, protože jde o hromadu chutných a zdravě pojatých klasických receptů, které mám ráda. Ještě jsem z ní nic moc nevařila, protože musím nakoupit vždy potřebné chybějící ingredience, ale už se těším.

Podobný případ je i My Cooking Diary 2, kdy jsem se nakonec po delší době rozhoupala a knihu si koupila. Mám i první díl, který jsem si vlastně loni pořídila náhodou, protože kamarádka dostala na Vánoce knihu dvakrát, tak mi jednu prodala. I tady jsou recepty hodně zajímavé, takže se těším, až něco z těch, které neznám, vyzkouším.

Knihy, které jsem dostala a knihy na recenzi od Knihy měsíce:

Knihu Fake jsem chtěla od okamžiku, kdy jsem si všimnula, že má vyjít. Už mám od autora jeho známější kousek, ale tenhle mě taky hodně zajímá a doufám, že nezklame.

Knihy Vesmírní baroni a Šikmý kostel mám k recenzi a taky jsem na ně zvědavá. U baronů kvůli tomu, že jde o dobývání vesmíru a druhý kousek je příběh z mého rodného města. Zatím na něj všichni pějí chválu, i když je prý poměrně pochmurná. No… tak uvidíme, jak mi sedne.

~ Uveřejněné recenze ~

40 dní pěšky do Jeruzaléma

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..