Up In Flames

Autor: Abbi Glines
Originální název:Up in Flames
Knižní série: Rosemary Beach
Díl: třináctý
Žánr: new adult, romance, erotika, drama
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 2 hvězdičky

Rozmazlená. Sobecká. Bohatá holka. Potvora. Děvka.

Všechna tato přízviska už ve svém životě Nan Dillon slyšela nesčetněkrát. Některá jsou pravdivá, jako bohatá dědička se nikdy nemusela starat o nic jiného než o svou perfektní figuru a o to, jestli se nebude muset dělit se svým bratrem Rushem o tátovo soukromé letadlo.

Jenže Nan má od štěstí rozhodně daleko. Rush bude mít další dítě, takže na svou sestru rozhodně nemá čas. Grant, poslední muž, na kterém jí opravdu záleželo, si raději vybral její nevlastní sestru Harlow. Takže když se ve městě objeví pohledný kousek jakým je Major, neváhá a skočí do toho po hlavě. A i když o tomhle Texasanovi ví málo, tedy kromě toho, že to mezi nimi nebere nijak vážně, pořád je to lepší volba, než sedět sama doma a koukat na Netflix.

A chvíli to mezi nimi i funguje. Ale ani Nan se nenechá dlouho vodit za nos a když se na ni Major už po několikáté vykašle, vydá se raději zahnat stesk a nudu do Vegas. A tam potká Gannona, tajemného a hříšně přitažlivého byznysmena, který přesně ví, jak si s ní poradit.

Jenže Major by chtěl další šanci a Gannon jí nebezpečně okupuje sny. Nan se tak musí rozhodnout, jakému z nich dá své srdce. Netuší ovšem, že tihle dva hráči jsou součástí daleko nebezpečnější hry a že jsou vždy dva kroky před ní.

Nakladatel: Atria Books (EN)
Počet stran: 256 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 28.6.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 15 dní, prosinec 2019 – leden 2020, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No jsem ráda, že už to mám celé za sebou, protože to byl fakt děs.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Rovnou řeknu, že jsem ráda, že mám tuhle erotikou přesycenou sérii konečně za sebou. A že mi ta četba posledního dílu dala pořádně zabrat. Fakt že jo.

Rosemary Beach sérii jsem začínala číst někdy v roce 2012, kdy teprve žánr new adult vznikal a celkově se začal pořádně rozjíždět. Už tenkrát mi to přehnané a několikanásobné zobrazování sexuální scén v příbězích přišlo až moc. Občas to příběh okořenilo, ale většinu času mi to spíš to čtení jen znepříjemnilo. Sex patří k partnerskému soužití i k životu jako takovému, ale tohle bylo jak králičí hupkání sem a tam.

Výjimkou není ani tento kousek, ve kterém se o všechno mělo uzavřít a i celých 12 dílů opovrhovaná a nenáviděná Nan měla najít své štěstí. Jen jsem z toho všeho byla zmatená. Střídání pohledů jak na běžícím páse mě navíc ještě i otravovalo. Asi jsem čekala moc. Anebo jsem už podobných kousků za všechny ty roky přesycená.

Abbi Glines konečně dopsala svou snad nekonečnou sérii, u níž ještě před pěty lety ohlásila povídku, ale ani tento rok to nevypadá, že by ji vydala. Některé díly jsou pro mě guilty pleasure, zbytek je jen kopírující se výplň, co vám zkrátí odpoledne, ale nijak vás nenadchne.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..