Suma sumárum za červen, červenec, srpen 2019

Ani další měsíce zase tolik knižních úlovků nepřinesl, ale když už jsem dostala odměnu v podobě poukázek do Luxoru, musela jsem je samozřejmě využít.

Knihy, které jsem si koupila:

Protože jsem si zamilovala Měsíční kroniky, nemohla jsem vynechat ani pokračování v podobě komiksu. Sice mě tolik zpracování ani zápletka Iko sama sebou nijak extra nenadchla, pořídila jsem si ji a doplnila tak sérii. Stejně tak jsem si konečně pořídila autorčinu novou sérii. Renegáti a Protivníci jsou už doma, uvidíme, kdy se objeví i Supernova – jen abych si ji nezapomněla pak koupit.

Docela mě překvapilo, když jsem v knihkupectví objevila také další sérii od mé oblíbené autorky klasických romancí. Miluj mě jakkoli jsem sice už dávno četla v angličtině, ale mám tyhle knihy prostě ráda, tak jsem si ji pořídila. Stejně tak jsem si musela koupit doplňkovou povídkovou knihu Příběhy devíti světů, ačkoliv jsem ještě smaotnou trilogii nedočetla a měla bych si osvěžit paměť.

No a jako poslední tu mám jednu z knih instagramového „poeta“ jménem Atticus. V Love Her Wild sice nepříchází s ničím světoborným ani originálním, ale mám ty jeho básně ráda online, tak je mám i v knize. Ačkoliv existuje i český překlad jeho knih, přišel mi naprosto stupidní. Někdy mi to prostě líp vyzní v originále.

~ Uveřejněné recenze ~

Zrádný labyrint

Iko sama sebou

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Charmedka napsal:

    Super kousky, Renegáty si chci určo také koupit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..