My Favorite Half-Night Stand

Autor: Christina Lauren
Originální název: My Favorite Half-Night Stand
Český název: Moje nejoblíbenější jednorázovka
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Millie Morris byla vždycky jedna z kluků. Jako proferoska na univerzitě v Santa Barbaře je expertkou na sériové vrahy, co má pokaždé nějaký vtip v rukávu, ale vztahy ji rozhodně nejdou. A je stejně jako její čtyři nejlepší kamarádi a kolegové naprosto single.

Takže když si na školní gala událost, kam nejspíš zamíří i prezident Spojených států, musí najít každý reprezentativního partnera, je o legraci postaráno. Rozhodnou se tedy založit si účty v online seznamkách a zkusit někoho ulovit tam. Jenže jak už to tak bývá, nic nejde tak úplně lehce a Millie se matchne s jedním z kluků, Reidem Campbellem.

Co začne jako nevinná hra brzy přeroste v něco daleko víc. Ono totiž jedna taková vášnivá noc může napáchat daleko více škod, než by si představovala. Tentokrát ovšem bude muset vzít svůj osud pevně do rukou a neschvávat se…

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 384 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 4.12.2018
Vydání v ČR: 25.11.2020

Datum četby: 15 dní, červenc 2019 v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: No tak jsem to konečně dočetla teda a docela bída. Bohužel.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Knihy autorského dua Christina Lauren mám opravdu ráda, ale nestíhám je číst tak rychle, jako jim vycházejí. Některé mě baví víc, některé mi zase tolik nesednou. A toto je bohužel tento případ. Tenhle kousek mě ani rochu nebavil.

Nevím, jestli je to tím, že mi nesedla ani hlavní hrdinka ani její vyvolený hrdina, nebo mi prostě nesedla celá zápletka z online seznamkou a lhaním. Nemám takové věci ráda ani normálně a v knihách jsem na ně asi ještě víc vysazená. Ty online chaty mezi všemi postavami byly sice pěkným zpestřením, ale tak úplně mi neseděly ani ty.

Přišlo mi totiž, že si postavy prošly téměř nulovým vývojem, i když se autorky snažily. Tedy nějaký vývoj tam asi i byl, ale pro mě jaksi nedostatečný. Ani mi kniha nepřišla tolik zábavná, ani lechtivá. Byl to pro mě prostě takový nevyrovnaný mix všeho možného, co se mi tak úplně nelíbilo, i když jsem se knize snažila dát dlouho šanci Možná i proto jsem ji vlastně tak dlouho četla. Problém byl, že jsem neměla chuť ji ani dočíst.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Janka P. napsal:

    Mne sa rovnako asi nepáčila ich kniha Spolubydlící. :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..