Suma sumárum za březen, duben, květen 2019

Vím, že toho na poli blogování je tento rok spíš míň než víc, ale i tento rok byl pro mě plný vzletů a pádů, takže na čtení už nezbývala tolik energie ani chuť. Teď se ale hodlám polepšit, protože se mi přece jen u těch knih relaxuje nejlépe.

Rozhodla jsem se tedy alespoň zpětně sepsat některé články a přehledy, které baví nejen vás ale i mě. Jedním z nich je právě Suma sumárum. Knih si už v posledních letech tolik nepořizuju, protože mám knihovničku nacpanou k prasknutí, ale i tak se za těch pár měsíců něco nashromáždilo.

Knihy, které jsem si koupila:

Vzhledem k tomu, že jsem velký fanoušek paleo stravování a programu Whole30, rozhodla jsem se do toho jít už po několikáté a ještě si k tomu vést Deník Whole30. Velkou motivací bylo hlavně to, že jej Melvil vydal v češtině. Společně s tím jsem si pořídila také Svobodu v jídle jednou pro vždy. Ačkoliv nejsem fanoušek nějakých diet a drastické změn jídelníčku, program Whole30 a paleo stravování mi docela vyhovuje a čas od času jej znovu zapojím do života, když cítím že postrádám energii. Vždy se krásně „očistím“ a dobiju baterky.

Konečně jsem si taky pořídila v češtině Spolubydlící, která sice nepatří k tomu nejlepšímu, co autorky napsaly, vydaly a vyšlo to také u nás, ale protože je prostě mám ráda, koupila jsem si ji. Mimochodem jsem zvědavá na filmovou adaptaci, co se prý chystá. V knihkupectví mi zrak padl také na Můj rok 1989, který jsem tam prostě nemohla nechat. Už jenom proto, že jsem zvědavá, co všechno se v tomto souhrnu ukáže (kromě revoluce).

Tyhle tři krásky jsem si vlastně pořídila za pakatel. Na kousek Grácie & styl jsem narazila ve zlevněnkách úplně náhodou a říkala jsem si, že za těch pár korun se podívám, co tahle zahraniční influencerka píše. Knihy Mražené dezerty a Kurz domácího pečení jsem dostala zadarmo v akci v Knihách Dobrovský, kdy se ke koupi knih vždycky dostala jedna, dvě nebo tři knihy zdarma (nutno podotknout, že ne všechny pobočky Dobrovského to takto opravdu dodržovaly a i když k většímu počtu zakoupených knih měly dát více knih, dostal člověk jen jednu). Ále… ser pes 😀 Furt lepší něco než nic…

~ Uveřejněné recenze ~

Smrtka

99 Percent Mine

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..