Suma sumárum za leden, únor 2019

Vím, že tomu blogování i čtení v poslední době nedávám tolik, jako tomu bylo před devíti lety. Ano, letos to bude devět let, co knižně bloguju a za tu dobu jsem si snad prošla všemi možnými i nemožnými fázemi.

I když už s tím knižním světem nejsem tak akční jako kdysi, stále jsou knihy nedílnou součástí mého života a rozhodně jich mám víc než párů bot nebo kusů oblečení (i když u obojího se možná tak trochu i počtem blížím). Podívejme se tedy, co nového se u mě v knihovničce za poslední dva měsíce objevilo.

Knihy, které jsem si koupila:

Ačkoliv jsem se „knihám“ Terapie sdílením a Terapie sdílením vol 2 docela bránila, protože to jsou prostě jen screeny konverzací a ne všechny jsou úplně vtipné, tak nějak na odreagovačku je to fajn mít i doma. Ony jsou ty screeny konverzací totiž naprosto ze života a kdokoliv, kdo si prošel nějakým tím vztahem nebo randěním, se v tom občas najde. A protože stále rozšiřuju svou sbírku HP knih, věcí a jiných blbůstek, pořídila jsem si také Harry Potter – Rekvizity a artefakty. Taky jsem si koupila další část Měsíčních kronik, tentokrát první díl komiksů o  Iko. Jen se musím přiznat, že mě ta kresba docela zklamala.

Knihy, které jsem dostala:

Knihy Nenalezená, V dobrém i zlém a Žár jsem dostala od Infinity jako dárek a jsem docela zvědavá, jaké nakonec vlastně budou. Smrtku jsem dostala k narozeninám od kamarádky z práce, Jitky, a čtu ji neskutečně dlouho, protože mě šíleně nebaví. Přitom jsem se na ni vážně těšila. No a knihy Začnětě s PROČ, Objevte své PROČ a Proč spíme jsem dostala od Meghan. Já na těch Melvilovských knihách prostě šíleně ujíždím, i když jsem je ještě všechny vůbec nepřečetla. Klasický problém každého knihomola, no že jo 😀

~ Uveřejněné recenze ~

Love and Other Words

Baby Daddy

Josh and Hazel’s Guide to Not Dating

Iko

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..