Josh and Hazel’s Guide to Not Dating

Autor: Christina Lauren
Originální název: Josh and Hazel’s Guide to Not Dating
Český název: Každá ráda kamaráda
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Hazel Camille Bradford ví, že s ní enení úplně jednoduché vyjít. NEjspíš proto to s ní už tolik chlapů vzdalo. Pokud je nevyděsí její armáda zvířat, rozhodně vezmou nohy na ramena, když jí uslyší mluvit. Ráda si totiž pouští pusu na špacír a to ne ve zrovna vhodných chvílích. Jejich smůla.

Josh Im zná Hazel už od vysoké školy, ale vždycky mu přišla až moc podivínská a k jeho povaze naprosto nekompatibilní. Ale když se s ní o deset let později setká zrovna když se rozejde se svou podvídějící přítelkyní, randění s Hazel mu nepřijde jako špatný nápad.

Tedy, ne že by na rande chodili jen spolu, vzájemně si totiž vždycky někoho dohodí a pak jdou všichni čtyři… i když ve skutečnosti je to spíš jinak.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 309 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 4.9.2018
Vydání v ČR: 9.2.2022

Datum četby: 2 dny, prosinec 2019, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle byla boží kniha!!!

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: V poslední době se mi stává, že zapomínám na hromadu knih oblíbených autorů, které jsem si chtěla strašně moc přečíst… a pak jsem na ně prostě zapomněla, abych je znovu s velkou slávou objevila. A to je případ i této knihy. Knihy, co by vám neměla rozhodně uniknout, protože jsem se u ní skvěle bavila.

Hazel byla naprosto rozkošná, krásně potřeštěná a ulítlá tak akorát, abych jí samozřejmě fandila od začátku do konce. Celé její vztahové peripetie a to, jak nikdy tak úplně nezapadla, ale žila ve svém vlastním životě stejně ráda, mi prostě bylo neuvěřitelně sympatické. I to, jak do vzrušujícího světa Hazel vtáhla Joshe.

Abych pravdu řekla, nečekala jsem, že bude Josh zrovna Asiat, protože jsem kdoví proč zvyklá si většinu hrdinů představovat jako bělochy a tady u Joshe jsem měla prostě problém si ho představovat jako Korejce (myslím, že to byla tahle národnost). A když se pak objevilo něco specifického, byla jsem překvapená 😀 Protože jsem tak trochu trouba, no…

Sakumprásk je to naprosto boží romanťárna, která vás zaručeně bude bavit. A doufám, že tuhle knihu jednou uvidíme jako film, protože to bude naprostá bomba.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..