Love and Other Words

Autor: Christina Lauren
Originální název: Love and Other Words
Český název název: Láska a jiná slova
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Macy Sorensen si začíná zvykat na každodenní životní rutinu: tvrdě pracuje v nemocnici, plnáje svou svatbu se starším a dobře zajištěním mužem, nevystrkuje moc hlavu a neotevírá své srdce. Jenže pak narazí na Elliota Petropoulose – první a jedinou lásku jejího života – a ta pečlivá bublina, kterou okolo sebe vystavěla, se začne rozpadat.

Kdysi dávno byl totiž Elliot celý Macyin svět. Vyrostl z knihomola s obrovskými brýlemi až do muže, co jí po smrti matky opět otevřel uzamčené srdce… jen aby jí ho zničil ve stejný večer, co jí řekl, jak moc ji miluje.

Dokáže se zlomené srdce ještě uzdravit?

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 432 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 10.4.2018
Vydání v ČR: 4.5.2022

Datum četby: 2 dny, prosinec 2019, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Ke konci jsem si docela pobrečela…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Autorské duo Christina Lauren zbožňuju, což určitě dost dobře víte… Jejich Božský bastard mě bude bavit v jakékoliv chvíli, i když některé jejich jiné kousky mě zase tolik neoslovily. To není ovšem není případ této knihy.

Přiznám se, že mi občas během četby vadilo to přeskakování z přítomnosti do minulosti, ale oba hlavní hrdinové byli neuvěřitelní sympaťáci, až mi bylo líto všeho, co se vlastně událo až k situaci, která je rozdělila. Jejich vztah byl totiž takový strašně krásný a čistý, místy až moc neuvěřitelný.

I tak jsem hltala jednu stránku za druhou, abych se dozvěděla, co se sakra stalo a řeknu vám, že ty poslední stránky jsem pořádně obrečela. Svým způsobem je to těžko uvěřitelný příběh, který se nestane jen tak někomu, ale vzhledem k tomu, že to je kniha, tak proč ne. Mě osobně by to asi dostalo.

Love and Other Words je pěkná romance, co vás dokáže pořádně chytit za srdíčko. Takže pokud hledáte nějakou zábavu na dlouhé zachmuřené večery, určitě po ní sáhněte. Nebudete litovat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..