Suma sumárum za září, říjen 2018

Dalším dvěma měsícům jsme udělali pápá a do konce roku už nám zbývají jen další dva. Docela to zase uteklo, aniž bych pořádně věděla jak. Co jsem si tedy za tyto dva měsíce pořídila domů pěkného?

Knihy, které jsem si koupila:

Vzhledem k tomu, že se v září opět odehrály Dny Marianne, pořídila jsem si toho víc, než bych původně očekávala. Opět. Nového Magnuse Chase jsem ovšem musela mít, protože jsem s četbou druhého dílu čekala na ten poslední. Proč? Věděla jsem, že by mě určitě trefil šlak na konci dvojky a do trojky by bylo daleko. Teď mi už nic nebrání v tom, abych se do nich konečně pustila.

Třetí stříbrnou knihu snů naháním už dost dlouho. Tak dlouho, že si nepamatuju události předchozích dvou dílů, takže si budu muset svou paměť brzy osvěžit. Vybavuju si jen to, že mě oba kousky náramně bavily. Miluji tě, nenávidím tě jsem četla už dříve v angličtině, ale upřímně mi vůbec podle české obálky nedošlo, co je to vůbec za knihu, jinak bych ji samozřejmě měla doma už dávno.

No a knihy Šíleně bohatí Asiati a Bohatá čínská přítelkyně jsem si vlastně pořídila úplnou náhodou, jelikož měli v Dobrovském obě knihy za pakatel a zrovna v zahraničí dávali v kinech první díl, o němž jsem přesvědčená, že je naprosto skvělý, ačkoliv jsem jej ještě neviděla 😀

Sarah Andersen a její komiksové stripy sleduju už dlouho, dávno předtím, že vůbec začaly vycházet knižně. Ovšem s vydáním druhého svazku jsem dlouho zaspala a v knihkupectvích už jej většinou neměli, tak jsem si pořídila díl třetí, Kočky útočí.

A protože jsem člověk cestovatelský, byla jsem v září na pár dní v Irsku a také na návštěvě Dublinu. Hlavně tedy Trinity College a její skvělé knihovny. Příští rok mě čeká Lisabon, takže je potřeba se řádně připravit. No a k tomu jsem přidala malou kuchařku za pakatel.

Nakonec se mi podařilo sehnat i Ubulená hromádka štěstí, ale až tedy v říjnu. Teď mám konečně všechny tři kousky doma a  když mi bude smutno, můžu si je otevřít na jakékoliv stránce, protože se na většině z nich jistojistě poznám 😀

Kousku Hledání příslibu věčnosti si nevšímejte, jaksi mi nedošlo, že jsem si knihu koupila už dřív a prostě jsem ji do focení přihodila 🙂 Mám tyhle romanťárny od Jennifer Probst moc ráda a jsem zvědavá, co dalšího se u nás v překladu objeví. A samozřejmě jsem nemohla zapoemnout ani na čtvrtý díl Školy dobra a zla, která mě snad nezklame.

~ Uveřejněné recenze ~

Přiznání

Tajemství

The Naked Truth

Prohnilé město

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..