Hledání příslibu věčnosti

Autor: Jennifer Probst
Originální název: Searching for Always
Český název: Hledání příslibu věčnosti
Knižní série: Searching For (Hledání)
Díl: čtvrtý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Arylin Meadsowsová pracuje v seznamovací agentuře Kinnections jako psychologická poradkyně. Učí jógu, radí osamělým duším, stará se o zvířata v útulku a pomáhá milovanému dědečkovi a na hledání své spřízněné duše jí nějak nezbývá čas ani chuť.

Poté, co svého posledního partnera přistihla při výuce jógy s žačkou ve velmi nejógové pozici, rozhodla se, že svoje srdce raději věnuje těm, co ji opravdu potřebují. Když k ní do kurzu na zvládání hněvu dorazí důstojník Stone Perry, Arilyn ho hodlá ignorovat, anebo rovnou nesnášet. Ale jiskru, která mezi nimi přeskočí, už nic neuhasí.

Nakladatelství: Gallery Books (EN), Ikar (CZ)
Počet stran: 384 (EN), 360 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 30.6.2015
Vydání v ČR: 2.5.2018

Datum četby: 2 dny, listopad 2018, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Příjemná romanťárna, která na mě byla ovšem místy až příliš dlouhá…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Je docela vtipné, že i u předešlého dílu jsem si jako první reakci po dočtení knihy poznamenala, že to bylo sice fajn, ale zbytečně dlouhé. A totéž platí i pro tento případ.

Hlavní hrdinové by nemohli být odlišnější, ale jak už to tak platí, protiklady se přitahují. Jen v tomto případě to bylo občas na škodu, protože souhlasím se Stonem, že někdy to sluníčkářství leze lidem na mozek. Ne, že by Aryli byla blázen, ale je fakt, že i mně občas brnkala na nervy. Možná proto jsem si tenhle poslední kousek série tolik neužila.

Jsem ráda, že se v sérii objevily i staré známé tváře, včetně těch, co známe z milionářské série. Trošku mě mrzí, že z téhle „magické“ mě bavily jen první dva díly a do čtení těch dalších jsem se musela spíš přemlouvat.

I tak ovšem můžu obě dvě romanťárny doporučit, protože si u ní hezky odpočinete a zasníte se nad tím, jak v těch romancích skoro vše skončí šťastně.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..