Diamond Fire

Autor: Ilona Andrews
Originální název: Diamond Fire
Knižní série: Hidden Legacy, Catalina Baylor Trilogy
Díl: třetí a půl
Žánr: paranormálno, romance, magie, zvláštní schopnosti
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Catalina Baylor se už těší na to, až si oblékne šaty družičky a bude se koukat, jak její starší sestra kráčí k oltáři. Jenže pak svatební koordinátorka vypadne z plánu, nevěstin drahý diadém zmizí a Roganova rodina zaplaví celý dům jeho matky. Někdo podvádí, někdo lže a někdo plánuje vraždu.

Aby se vůbec svatba uskutečnila, bude muset Catalina udělat jedinou věc, z které má strach: použít svou magii. Jenže je Baylorová a neexistuje nic, co by pro štěstí své sestry neudělala. Nevada bude mít svou pohádkovou svatbu, i kdyby měla Catalina rozebrat obrovské sídlo cihlu po cihle.

Nakladatel: Avon Impulse (EN)
Počet stran: 160 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 6.11.2018
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, listopad 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: A teď se na nové díly těším ještě víc…

Oficiální blog autorů
Oficiální stránky autorů

Můj názor: Hidden Legacy je má další srdcovka od autorského dua Ilona Andrews a já doufám, že se jí dočkáme také v češtině, abyste si ji mohli taky přečíst. Každopádně jsem byla příjemně překvapena, když jsem zjistila, že série pokračuje, ale soustředí se na na prostřední dceru, Catalinu.

Trošku mě mrzí, že jde jen o krátkou novelku, která je tak nadupaná hromadou nových postav, že mi ani jakýsi lehký náčrt rodokmenu na začátku nepomohl ani trochu. Chápu, že jde o příběh točící se okolo svatby Nevady a Connora, ale i tak to na mě bylo místy až moc nacpané akcí.

Catalina se od Nevady docela liší, přesto si jsou sestry v něčem podobné, takže se těším na novou trilogii. I když je mi krapet líto, že už neuvidíme Nevadu s Connorem jako hlavní aktéry, dost jsem si je oblíbila. Catalina ovšem taky bude mít snad nějaký ten zajímavý love interest, jak už bylo naznačeno, tak uvidíme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..