Suma sumárum za červenec, srpen 2018

Další dva měsíce jsou za námi, proto tu mám další přehled toho, co nového jsem si domů pořídila. Je toho dokonce víc, než bych čekala.

Knihy, které jsem si koupila:

Vzhledme k tomu, že jsem se během léta roozhodla prozkoumávat Prahu, pořídila jsem si tuhle zajímavou knížečku jménem 111 míst v Praze, která musíte  vidět. Ne všechna místa jsou extra zajímavá nebo vyloženě nutná návštívení, ale potěšilo mě zjištění, že je k dostání také v anglické verzi. Jako fanoušek Harryho Pottera jsem si samozřejmě musela koupit další omalovánky… aniž bych měla čas si vybarvit ty předchozí… ale víte co 😀

Protože mě bavilo Šest vran, musela jsem si samozřejmě pořídit také Prohnilé město. Nějak se do ní ale nemůžu začíst, přijde mi tak nějak zbytečně natahovaná, zmatená a celkově má až moc stran, takže je ta kniha děsně těžká. Knedlíček byla taková levná náhodná koupě, jelikož jsem knihu objevil u Dobrovského za nějakých padesát kaček a vzhledem k tomu, že se máme dočkat také filmové podoby, jsem na ni dost zvědavá.

Jsem moc ráda, že se knihy Alfa samec a Šéf dostali také v českém překladu k nám. Nejsou to sice nejlepší erotické romance, jaké jsem četla, ale řadí se k těm lepším. Jen nechápu, proč se je Ikar rozhodl označit jako New Adult, protože to s tím žánrem nemá moc společného. No a poslední díl ze série od Jennifer Probst, Hledání příslibu věčnosti, je jasná tutovka a těším se, až se do ní pustím.

~ Uveřejněné recenze ~

The Gambler

Roman Crazy

The Upside to Being Single

Taken

Stolen

Frozen

Forged

Hitched: Volume One

Hitched: Volume Two

Hitched: Volume Three

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..